Powered By Blogger

måndag 7 februari 2011

Dagens – klentant med trivselsubstitut

Fy fan vilken dag det har varit. :o( Det var bra länge sedan jag mådde så kass. I alla fall rent fysiskt. Eller nja förresten... jobbsituationen frå helvetet och den efterföljande utmattningsdepressionen i fas akut var faktiskt betydligt värre...

Men jag har åtminstone inte varit så kräksjuk på ett bra himla tag... Fast nu har maginfluenseriet äntligen insett att jag inte vill ha något med den att göra och börjat taggat ner. Så efter en dag i värsta sunkstassen blev det nyss en välbehövlig dusch och ett klädmässigt uppsving med Molly a la trivselvariant.



















I brist på velourisar i garderoben (jag har faktiskt ett par urgamla velourbyxor men dem hittar jag inte... tant slarv letar dock vidare, med vetskapen om att de faktiskt måste finnas någonstans...) så får man substituta med det gemytligaste man har; flanell.
My beloved Check me andress. Och söndriga jeans, I love too! Och därtill mitt livs gosigaste strumpor, tacktack vackra darling Lite Odd för dem... :o)

Fast dessa tre gunstlingar lär inte bli speciellt långvariga utanför garderoben eftersom klentanten alldels strax kommer att hoppa till bädds igen. Fast ni slipper inte mig längre än till imorgon. Så det så... :o) Kram & sov gott vänner!

8 kommentarer:

  1. Skönt att du mår bättre:) God natt stumpan! Kram

    SvaraRadera
  2. Ojoj..hoppas att du snart blir frisk!! Kramar

    SvaraRadera
  3. Fasen vad du är snygg i allt! Avis! Och du, i blusen i förgående inlägg ser du romantisk ut ;-) kram

    SvaraRadera
  4. Här är en som precis plockat soptunneskit i hela A torp haha ! Härligt att du kryat litta :-)
    Jag hör av mej i morgon ♥

    SvaraRadera
  5. Hoppas du mår bättre idag!
    Du är ju supersnygg även när du är sjuk - fattar inte hur du bär dig åt :-)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tackar och bugar för gulliga kommentarer! Kramar!

    SvaraRadera
  7. Du är då jäkligt stylish för att vara sjuk. En annan sunkar runt i leggings och linne= snygg kombo. (och jag har bara ont i halsen) Borde rycka upp mig och ta en dusch. Snart...

    kram

    SvaraRadera
  8. Septemberflikka: fast jag hade mycket mycket sunkigare kläder hela dagen. Det här åkte på en liten stund på kvällen efter duschen bara. Leggings & linne låter både snyggt och skönt., Och ont i halsen är inte bara. Kram!

    SvaraRadera