Powered By Blogger

söndag 6 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 3 (av 15)

Scarf scarf i rose och royal

Smilla katts favorit-Mollysar, hon dyker upp så fort de kommer fram. Och vill helst ligga på dem, vilket hon inte får för sin sura skitmatte...
Jag missade helt när de kom, hösten 2009, är jag typ 95% säker på att det var... Jag såg den rosa första gången i mitten av februari förra året. Under min första Mollyträff och då på båda darlingarna Mia och Charlotte. Tyckte den var superfin men annat vill-ha stal alla mina stålar under våren så det blev ingen då.

Men så i slutet av sommaren, när hösten så smått började anas i luften gjorde den sig plötsligt påmind i min skalle igen. Och jag hann knappt tänka tanken fullt ut förrän jag genom Annette som har bloggen Inspire Me Today kom över den i royal på danska Trendsales. Och det blev kärlek direkt!

Den rosa låg dock kvar i tankarna och retade shoppinggenerna så jag kastade ut en efterlysning här i mitten på november. Och bara ett par dagar senare hade jag den i handen efter mitt livs galnaste Mölleköpsmöte. Det på en tågperrong i flygande fläng med vackra Silverdeer. I dessa äckeltider av vinter rastar jag dem dagligen.
Love förever liksom. Hoppas ni får en riktigt bra söndag. Kram från mig för nu!

10 kommentarer:

  1. Lycka till på T idag!! Jag ska hålla tummarna!!
    Kram.

    SvaraRadera
  2. MollyB: tack snälla, det kan verkligen behövas!!! Överbjuden men jag hade ju inte räknat med något annat, nu handlar det mest om vad prislappen slutar på... helt klart ett par nervösa timmar här nu, galen som man är... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Känner som du, älskar mina i rose och royal. Jag hade sån tur en tjej ville swappa sin Scarf scarf i rose mot en blus jag hade, helt överlycklig blev jag!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jaaa....de är UNDERBARA. Fyndade en rose och en royal förra året, de är nog de mollysar som använts mest här. Trodde aldrig jag skulle göra mig av med dem, men så kom ett högt bud från en kär Mollysyster som jag inte kunde motstå, så royal scarfen fick flytta. Och jag vet att den är högt älskad hos Bina numera!!=)

    kram

    SvaraRadera
  5. Christina: fattar dig absolut för det är samma här, jag blev överlycklig när jag hittade dem. :o) Kram!

    Filippa: ja svårt det där när man blir erbjuden ett riktigt schysst pris, fast du har ju kvar din rose i alla fall. Och den är lätt så mycket bättre än ingen alls. :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Som du vet finns jag här varenda dag!Fast du har ju fått en svår konkurrent i nån som heter Freja ;-)
    Funderade på en sak, kanske har jag missat...men har du visat ditt fantastiska halsband (det med massor av dödsskallar)från Rock of Sweden på någon outfitsbild? Annars kan du väl göra det snälla!
    kram

    SvaraRadera
  7. Tack söta fina du :-)
    Kramar!

    SvaraRadera
  8. Smilla katt har god smak; både på mollysar och ägare ;)

    SvaraRadera
  9. En av få som jag köpt till ordinarie pris. Har den i rose och använder den varje dag. Om jag glömmer den så märks det hur kallt det är utan.

    SvaraRadera
  10. Silverdeer: haha, ja jag har sett att du hänger lite hos vovven med de nattliga inläggen... ;o) Jag har haft halsbandet 2 gånger, vet inte om det syns sådär jättebra på bilderna men du hittar det i de här två inläggen:
    http://oddjosanne.blogspot.com/2011/01/dagens-i-trakeriets-spar-och-aten-i.html
    http://oddjosanne.blogspot.com/2011/01/miniprovning-tre-euphorbia-tva.html
    Kram!

    Peggy: :o) ha en fin dag vännen! Kram!

    Helen: haha... ja när det gäller Mollysar har hon det, när det gäller mattar så fick hon inte välja hon blev bara hitskjutsad från en kattförening... :o) Kram!

    Helene: ja eller hur, den är mer värmande än någon sjal jag någonsoin ägt. Och en av de snyggaste. :o) Kram!

    SvaraRadera