Powered By Blogger

tisdag 8 februari 2011

Sommaren 1990 – en dåres pinsamma bekännelser...

Bland alla stentråkiga papper som jag har vänt omkring i till förbannelse idag (och inte hunnit ens i närheten av halvvägs igenom...) så fick jag mig mitt i tristessen och paniken ett tu tre århundradets mesta asgarv.

Det när ett föråldrat fotoalbum klev fram ur gömmorna. Med bilder knäppta för lite drygt två decennier sedan. Här pratar vi alltså långt innan Mollysar, här snackar vi istället kläder som man inte kan sluta skratta åt för de är komplett sinnesrubbade. Och absolut inte minst för en frisyr som det ta mig fan är riktigt kraftig mentalsjukhusvarning på...

Förmodligen borde jag stoppa fotoalbumet allra längst ner i sopkorgen, men dåre som jag är så kan jag bara inte låta bli att visa er mina pinsamma bekännelser... Så håll stenhårt i hatten, för här har ni mig a la sommaren 1990.


















Och jag vet att jag ska ha ett gäng fotoalbum till. Där även 80-talet figurerar helt ocensurerat. Nu är jag ju bara så extremt sugen på att rota fram dem också så småningom. Inte minst för att det sägs att ett skratt förlänger livet...
Vill ni se mer då eller har ni fått ordentligt fetnog av de här knäppskallebilderna?

I vilket fall så slipper ni mig mer idag. För nu drar jag mig ut i verkligheten igen. Till vovenad, matlagning, make, katter, tv... Ses imorgon? Take care! Kram!

20 kommentarer:

  1. Ha ha ha.... Jag vill se mer!! Bara kom med dom!!
    Jag tror att jag hade samma frisyr på 80-talet!! Snyggt som fy....

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Jäklar vilken nostalgi. Jag hade exakt samma uppburrade frilla på sent 80-tal. Då var vi verkligen inne! Ha ha! Fasen vad härligt att du lägger ut bilder. Klädseln känns också igen. Jeans med hög midja, pösiga (ballong) och sedan tightare nedtill. Har du fler så bara shoot! Vill gärna se mer.

    Kram K

    SvaraRadera
  3. Vem är snubben på sista bilden? Din pappa eller? För det ser ut så han ser stolt ut.

    SvaraRadera
  4. Hahahahahahah!! Tack! Tack för att du visade oss! Du har ju för fan samma frisyr som Pernilla Wahlgren under Picadilly Cirkus-eran. Vilken volym! Fantastiskt:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. MollyB & K: haha... kul att höra att ni hade liknande stollefrisyr. Och kläder!... Och hittar jag fler fotoalbum så flashar jag mer. För er skull... ;o) Kram!

    Anonym: nä det är en dåtida arbetskamrat som jag även var riktigt bra kompis med privat. På bilden är vi på fest med jobbet. Stolt? Hmmm... troligast mest full... ;o) Kram!

    Linda: haha... ja fy satan vad det förbrukades hårspray på den tiden. Gissar att det inte är en frilla som du inte får göra så ofta idag... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Varför börjar jag nynna på "Sommaren i city 1990"!! Du är för GO!!
    Kramis

    SvaraRadera
  7. Wow! Du måste varit en riktig pingla! Eller ja, det är du ju nu också. Undrar hur du ser ut om 20 år?

    SvaraRadera
  8. Oj du ser ut som dockan på löpande bandet hos tomten. Hon som blir skrämd av spindeln och ska få papiljotter/korkskruvslockar gjorda.

    Vad du ska ha jobbat för den volymen:)
    /K

    SvaraRadera
  9. Haha, jag vill se mera! Du har precis samma frilla som jag hade på det goa 80 talet. Tror du det fanns flera med den kanske?
    Kram

    SvaraRadera
  10. Oj oj vad du ser bekant ut. Får en känsla att jag har träffat dig i vår ungdom ha ha. Jag är uppvuxen i Helsingborg så det är kanske inte omöjligt.
    Tack och vad härligt att du bjussar på dig själv. Me like a lot.
    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  11. Ja den perioden minns man med blandade känslor.
    Typ korallrött och aprikos som verkar vilja sticka fram trynet igen...
    Tycker du var söt ändå hörru!

    SvaraRadera
  12. Men ÅH vad sött! Och underbar frippa! :-) Superkul med lite nostalgi, mer sånt! Kramar

    SvaraRadera
  13. Woweth! How cool are you, then and now?! Nobody does self-irony like you - me love - because it's so sorely missing in the Molly world of girlies going 'see me, I'm so pretty today'. Please please post more pics so we can see how you evolved into the magical tatooed, red-head with full-on bearded tattoo-artist mister, dog-accessory, festival-going, Cap-Verde chillin' babe we admire now. See, I reckon you, more than anyone, have all the style and off-beat humour Odd Molly had in mind when she was dreamed up. Yeah...go-girl! Yr fan among many, Saz xxx

    SvaraRadera
  14. Haaa-haaaa-haaa-haaaa!
    Haaa-haaa!
    Helt underbart!
    Du är bäst!
    Kram!

    SvaraRadera
  15. Åååååh! Vilket hår! Jag ville också ha sån frisyr, minns jag, men eftersom jag har självlockigt så var det ju ingen idé...

    Hade också en Ball-tröja 1990! Min var svart/vit/grå! As-snygg!

    SvaraRadera
  16. Yes baby!!!! Vill definitivt se mer!!! :) Vilken babe alltså!!! Det där tog mig rakt tbx till de gyllene åren.... (ok gyllene år har vi kanske fortfarande) Men alltså frillan!!! Min bästis då hade helt likadan men mitt tråkiga tunga hår kunde jag lika gärna ge upp med, hur mycket jag än försökte såg det ut som en drunknad pudels efter mitt smärre missöde hos hårfrisörskan.... Tror jag har ganska stor del i att ozonskicktet tunnats ut i mina (förgäves) försök att se ut som hon (och du) på den tiden.... BALL tröjan var ett älskad inventarie i min garderob, likaså miljoner armband ( vilket jag iofs fortfarande gillar). Undrar om jag fortfarande skulle klara en sväng på skateboarden???? Nog bäst att låta bli så inte osteoporosen visar sitt...
    Stort tack för ett stort underbart garv och en snabbkarusell tbx till vårt förflutna. Du är bara för härlig att lägga ut detta!
    Stor kram! :)
    /Tina

    SvaraRadera
  17. Moooooahahaha ! *ligger dubbelvikt*
    Undrar om det går TROLL i gamla bilder ?
    På FB har tre gamla vänner börjat lägga upp gamla foto från 80-90 talet ! Hehehe, ja, vi hade samma klädstil typ... men du var nog lite mer "snobbig" än jag.... hahahaha
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  18. Tack söta ni för kommentarer. Hinner inte svara er en och en eftersom jag sitter fast i intygsletarträsket men jag uppskattar varje ord ni skriver. Och jag garvar fortfarande själv åt de här tossebilderna. Och eftersom ni vill se fler så blir det så. :o) Massa kram!!!

    SvaraRadera