Powered By Blogger

lördag 19 februari 2011

Ytlighet och väsentligheter – en sund mix enligt mig

Jag är sjuk i huvudet! Jag är både bortskämd och galen! Jag borde spärras in, och det omgående! Två Mollysar flyttade hit via en kräsen handplockning i torsdags, en kom farandes med en gul postbil och hämtades ut av mig idag.

Vi pratar tre nya Mollysar, vi snackar några ynka timmar sedan jag fick hem den sista. De hänger på paradplats så att jag kan se dem, ta på dem och beundra dem. Jag är superdunderglad för dem. MEN: Ändå sitter jag nu här och känner att jag kommer att evighetslåsa in mig i en gruva i Sibirien, eller var fan det nu finns mörka deprimerande stinkgruvor... om jag inte får tag på denna Molly:

Hookup s/s dress, vintage chalk

Och även om jag vet att det till största del handlar om att jag försöker fokusera på ytligheter istället för verkligheten så är det faktiskt så, att jag verkligen verkligen vill ha denna!!!
Men jag hittar ju för attans inte den någonstans... Så därför ber jag härmed om hjälp; ifall ni vet var den finns i storlek 2 så please please hojta!...

Verklighetsflykten handlar så klart om min sjuka älskade Bosse Gunnarsson...


... vars status inte direkt pekar uppåt. The Kise har visserligen ätit mer och druckit mer än igår men det handlar mest om att vi har ”tvingat” honom. Min katt som alltid har varit mr Socialminister, hack i häl på sin matte jämt, har nu byggt bo under en pall som han vägrar lämna...
På bilden har vi lagt honom i en korg i köket där vi sitter, och där stannar han ett litet tag men sedan är det skymundan som gäller igen...

Om jag inte ska böla sönder den här natten så måste jag sätta punkt här och nu... Självklart så ersätter inte ytligheten livets väsentligheter, men lite av båda är den sundaste kombinationen om ni frågar mig. Därav Mollydåreri och döende katt i samma inlägg. Frågor på det? Annars Kram och God natt för idag!

15 kommentarer:

  1. Det finns deprimerande stink-gruvor hos mig i Bergslagen, kom hit i stället för att dra till Sibirien;) Skämt åsido, förstår dig. Tittar jag på Bosse på bilderna så ser han precis ut som våran gamla Moa-katt innan vi tog bort henne förrförra året. Hon var precis lika mager och eländig.......Kniper tummar, tår och allt jag har för honom, att det vänder. Ska även försöka hjälpa dig från vansinnets ruin och spana efter siden-blåsan:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Tror vi alla har lite stinkgruva emellanåt; i alla fall om man tänker mer än på ytligheterna.

    Min Realda gjorde också sådär sista tiden; drog sig undan till husses garderob. Det är ju djurs naturliga beteende när de mår dåligt.
    Men det är skit och mög att de ska bli gamla och att man måste skiljas från dem!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Lille plutt-kisen så fin! Och vilket liv han måste ha levt hos dig!

    Angående klänning är mitt tips OM butikerna och NK där den ska ha funnits. Inga webbutiker vad jag vet och då tror jag att jag har gått igenom samtliga....

    kramar

    SvaraRadera
  4. Lilla lilla kisen..
    Hoppas hoppas....
    snälla...snälla......

    Ja, usch. Om du vill prata så ring mig i mon...jag kan trolla bort dig till ytlighetens land en stund och tala om mina mollyproblem :-)

    Kramar och hoppas att du kan sova lite!!!!!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Klänningen/tunikan är helt underbar och jag min klant som beställde en och avbokade den, jaja sent vaknar syndaren.
    Men visst är det själva livet, glädje och sorg, yta och djup, tårar och skratt, en högt älskad döende katt och önskade mollysar, allt det där samtidigt.
    Min gamla rotweiler la sig under vårt gamla slagbord när vi satt där tillsammans och fick dö tillsamman där med oss. Det var hans favoritställe i huset och jag saknar honom.
    Kramar till er från Eva

    Många kramar till er från Eva

    SvaraRadera
  6. Jag håller verkligen tummen för Bosse. Sen tror jag det är jätteviktigt med en mix av ytlig och väsentlig. Man måste ha något som tar en bort från det där som gör ont.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Nk I gbg har den I din storlek.

    SvaraRadera
  8. sorg och glädje-livet består av båda och allt där emellan. Blir alldeles tagen när jag ser Bosse på bilden. Är han en norsk skogskatt förresten? kram

    SvaraRadera
  9. So sad to say that I only have this beauty that you are looking for in a size 1. Wishing I could help you out. I hope that you find the hookup dress of your dreams.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  10. Testa på NK i Göteborg, där fanns den i alla fall så sent som igår lördag :) Godd Luck! Kram från Lisa :)

    SvaraRadera
  11. Det gör ont i hjärtat när jag läser om Bosse. Ta väl hand om honom och jag håller tummarna stenhårt för att det är sköldkörteln.

    Stor kram!
    Viola

    SvaraRadera
  12. Godmorgon hjärtat!
    Hoppas natten varit lugn.. Du är definitivt inte galen!! Ibland måste man göra helt andra saker, hänga upp sig på Mollysar är enligt mig ett väldigt bra grepp!! Gissar att du snart har din dröm hos dig, hoppas det iallafall!
    Såg du jag vann auktionen vi "pratade om" förra helgen!?(eller när det nu var) Fick den till ett väldigt bra pris, hurra hurraaa vad jag är glad för det!!
    Nu hoppas jag dagen i erat hem blir lugn o bra..!!!
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  13. Hej! Såg i lördags att White tagit in alla färgerna på den klänningen. Lycka till!
    / Sophia

    SvaraRadera
  14. Tusen tusen tack för era kommentarer! De brtyder en massa!!! KÄRLEK!

    SvaraRadera