Powered By Blogger

torsdag 24 februari 2011

Oväntat måste-ha, namnfråga i silver och dagensbrist

Jag är ganska mycket svart eller vitt. Allt eller inget. Och när jag hux flux, för totalt oväntat är oftast scenariot, får för mig att jag bara måste ha något så är det nu, direkt, på studs... Fast helst igår... Idag slog en sådan spontan måste ha-lusta till. Började scanna nätet efter det rätta och långt om länge fann jag det:


Japp, dagens nojja är namnhalsband. Och det här är helt perfekt exakt som jag vill ha det, förutom texten såklart. Men! Vart i hela helsefyr kan jag hitta det??? För det framkom nämligen inte...
Och trots att ni troligast är riktigt jäkla urless på alla mina frågor på sistone så kan jag ändå inte låta bli att undra om det är någon som vet var jag kan få tag på det... Eller något väldigt likt...

Med lite frågeskam i sinnet byter jag raskt ämne. Och halkar in på dagensbilder. Som det inte blir något av här idag, heller. Igår fixade jag inte att ta någon, idag har det mestadels varit mysdress som faller utanför the Mollybox som har regerat.
Fast imorgon ska jag ta mig utanför sorgestugan och socialisera så DÅ blir det en dagens... som om ni liksom bara satt och väntade på det...

Nääää, jag har faktiskt lite mer självdistans än så, men outfitbilderna har liksom blivit lite av ett måste ha de också. I alla fall för mig, tjatkärringen som härmed stämplar ut för idag och lämnar er ifred från mitt gaggande... :o) Godnatt & Kram!

10 kommentarer:

  1. Jag vet någon som i alla fall tidigare gjort sådana och det är Zara Kronwall. Kontakta henne genom hennes blogg och fråga.
    http://zara82.blogg.se/index.html

    SvaraRadera
  2. Nix det vet jag inte! Förhoppnigsvis någon annan.. Har fått ett alldeles underbart ljuvlig paket med vackert innehåll idag! Supernöjd är förnamnet.. Har du fått något paket att skingra tankarna med idag tro!?
    Susseligott o kram!
    (min är vintage chalk)

    SvaraRadera
  3. Ditt "gaggande" är väldigt trivsamt :)
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Här finns några som möjligen kan påminna liiiite om din bild.
    http://www.vildavictoria.com/ klicka på "namnsmycken", men kedjor har dom inga fina, men det kan man kanske skaffa på annat håll. Är själv sugen på att skaffa en sån, jättebra idé.
    kram kram

    SvaraRadera
  5. http://www.namnsmycken.com/halsband.html

    SvaraRadera
  6. Trött tant säger bara tack för tips och för att ni, mot alla odds, står ut med mig.
    Har tittat lite, kollar era länkar lite nogrannare imorgon.
    Och så ett godnatt så här på slutet! All Kärlek till er!

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne!
    Jag förstår hur ledsen du är över Bosse katt. Jag har själv två underbara katter så jag kan sätta mig in i din saknad. Men mitt i allt elände var historien om armbandet otroligt rolig. Jag satt här och skrattade för mig själv. Mitt tips om silversmycken är en blogg som heter Silver Frö. Jag är själv jättesugen att köpa ett smycke av henne.
    Hälsningar från Charlotte i Borlänge

    SvaraRadera
  8. Charlotte: ja det är hemskt! Och oförklarligt overkligt. Men jag försöker ändå tänka att trots all smärta så är det ändå värt det, för jag skulle aldrig vilja vara utan den tiden jag ändå fick med honom, om du fattar vad jag menar... Tack för tipset, jag går in och kollar på en gång. Kram!

    SvaraRadera
  9. Charlotte: hej igen! Tusen tack för sitt tips!!! Jag hittade ett superfint där så jag ska maila henne. Kram!

    SvaraRadera