Powered By Blogger

måndag 21 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 10 (av 15)

Odd Mollys wrapar är en typ av plagg som jag är riktigt vråldarrigt knäsvag för. Och därför bor det ett par stycken här. Jag har svårt att tänka mig att någon av dem får respass egentligen, men man vet ju aldrig...
Det finns dock två stycken i sidenstuk som är dunderfavoriter och som jag kommer att hålla stenhårt fast i tills döden skiljer oss åt. And the winners are:



















Chrysalis wrap, lilac
A-one silk wrap, royal

Chrysalisvarianten är den allra första wrapen som jag kom i kontakt med. Det under min allra första Odd Molly-träff, i Malmö den 13 februari 2010. Jag fastnade fett för färgen, provade den, gillade den ordentligt men hängde tillbaka den eftersom jag inte var helt överens med prislappen. Fast det hann inte ens passera en timme, där den konstant satt fastnitad i skallen, innan jag återvände till butiken, iisa, och cashade lyckligt upp summan för den.

Den royaliga är från en tidigare kollektion, kan vara hösten 2009 men jag är inte helt säker på det. Hur som helst så missade jag den när den fanns i butiksutbudet. Kommer inte ihåg när jag såg den första gången heller, däremot vet jag att jag har jagat den som en stolle ett bra himla tag.
Så snacka om happy tant när jag lyckades ninja hem den från Tradera när det här året var sprillans nytt. Så nu ska jag ”bara” fetta av lite också så att jag kan ha dem utan att se ut som Barbamama goes blottare... Kram & God natt!

5 kommentarer:

  1. Den lila kommer jag ihåg när du provade, superfin var den på dig!
    Den royal tror jag med är gudomlig eftersom jag är en sucker för just den färgen, dvs jag hålle rutkik efter just densamma:)

    Skönt att Bosse mår bättre<3

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. De är så fina båda!!! Förstår att dom inte får lämna....
    Här har det tränats ikväll, känner mig überduktig!!

    kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Godmorgon. Jag förstår om dessa raringar får stanna.
    Skönt att Herr Bosse är lite bättre.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Ska iväg så jag kastar bara av ett tack söta ni och en megakram till er!

    SvaraRadera
  5. Från en annan wrapoholic kan jag bara instämma, de ska stanna! Älskar wraparna och särskilt de i silke:)

    Kram

    SvaraRadera