Powered By Blogger

söndag 6 februari 2011

Hejdad av sponsorbanken...

Jag ljög visst. För det blir inget till salu-inlägg här idag... Jag hade två klänningar som jag velade emellan. Den ena visste jag att en av mina käraste Mollyvänner är intresserad av så jag mailade henne. När jag sedan tänkte; ah vad fan, jag säljer båda, så studsade plötsligt mr Make in på scenen med denna uppsynen...


... som tydligen betyder; ”En räcker, tänk om du inte alls gillar den du får hem eftersom du faktiskt aldrig har provat den och då kan du väl fan inte sälja en massa i förväg. Vänta och se vad du tycker om den där Tiddellipommen innan du håller på med sådant där sälja ut hela garderobentrams”.
Och när sponsorbanken talar med så resolut stämma får man faktiskt lyssna...

11 kommentarer:

  1. Hahahaha... han är underbar! (men det visste du ju redan!)

    KRAM snyggaste Josanne!

    SvaraRadera
  2. Hehehe det sär har hänt här också. Tror inte jag ska ens nämna att sälja min rosa Ka-ching pocket dress; det är den snyggaste jag har tycker han.

    SvaraRadera
  3. Låter som en bra karl den där Mr Make!! Han har helt rätt!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. hahahahaha Han låter som en bra karl! A keeper!! ;) :*

    SvaraRadera
  5. Ja, och gillar du/passar inte taradiddlen så hoppas jag att jag står först i kön att få köpa den...!! *Lägger huvudet på sned och hoppas*

    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken klok man du har ;-) Kan jag kanske skicka min på kurs hos honom?
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ja, du vet ju hur jag blir stoppad emellanåt! Säkert klokt att vänta på nykomlingen..fast kanske svårare sedan istället.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Klok man det där, själv så har jag fyndklickat idag tjoho! För visst får man det när jag har jobbat som en tossing och fyller år?

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  9. Eva; stort GRATTIS!! Klart du skulle fyndklicka, helt rätt!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Massa GRATTIS på födelsedagen till underbaraste prästen i landet; Eva Solid... varför har du inte sagt något innan vännen? Nu fick du ju ingen present av mig... :o( Ha det underbart i det fintalande landet i väster i alla fall!!!
    Blev lite carried away där... Men tack & kramar, kärlek & respekt till er andra också!!!

    SvaraRadera