Powered By Blogger

fredag 18 februari 2011

Provning del 1 – med Hookup sidenplagg i fokus

Det blev en del provat igår, först på AjaBaja och sedan på iisa i Malmö. 13 plagg för att vara nogräknad. Vissa samma modell men i lite olika färger. Det har tagit en sjuhelsikes tid att fixa till bilderna i en strulande dator.
Och eftersom jag befinner mig i lite tidsteknisk nöd just nu, och helt enkelt inte hinner kasta in allt på en gång, så delar ju upp provningen i två delar.
Med sidenplaggen döpta till Hookup först ut eftersom jag vet att det sitter att par Mollydarlingar och väntar på bilder på framförallt Hookup dress. Okej, nu kör vi:



































Hookup sleeved tunic, dark berry, 1999:-
Hookup sleeved tunic, lite military, 1999:-

Rak i modellen och ganska högt skuren i halsen. Underbart sidentyg och otroligt vackra broderier framtill. Till skillnad från många andra så älskar jag fransarna a la lampskärm nertill för jag tycker att de tuffar till tunikan en smula. Jag har den i chalk, och jag skulle inte ha något emot att även låta dark berryn flytta in här.



































Hookup s/s tunic lite military, 1999:-
Hookup s/s tunic, multi 1999:-

Jag tycker att den är lite mer åt klänningshållet även om den funkar som tunika också. Spännande skärning med fickor framtill. Schyssta blandningar i färg och mönster. Supersnygg på andra som jag har sett den i men ingenting för mig. Framförallt inte den ljusa som jag upplevde som en läkarrock på speed på mig.



















































Hookup dress, lite military, 1699:-
Hookup dress i färg okänd 1699:-

En för mig helt okänd modell som det inte finns några produktbilder på. Här blev det kärlek på direkten. Modellen är rak och tyget helt underbart supermjukt. Liten dragsko i sidorna gör att man kan dra upp den lite så underklänningen skymtar fram, som här, liksom på de andra bilderna är Rock-a-fellow silk slip dress, dark rose. Och nästan snyggast av allt enligt mig; den djupa urringningen. Slurp!

Jag har provat alla plagg i min vanliga storlek 2 och jag tycker att de är normala i storlek, till möjligen en smula stora eftersom jag helt ärligt har börjat dra mot en 3:a på sistone... Är det något mer ni undrar så är det bara att fråga i kommentarsfältet så försöker jag svara så gott jag kan. Återkommer med del 2, som är ett litet mischmasch av plagg, någon gång under dagen. Kram för nu!

14 kommentarer:

  1. Sötegöte ♥ Har mejlat dej om fol & bloomers, men inte hört nåt.
    Största kramen ! Å du, dendär hookup sitter klockrent på dej ! (den jag dissade)

    SvaraRadera
  2. Takk for fine bilder fra prøving!
    Jeg syns du kler alle silketunikaene du prøver her.
    Hilsen ingrid

    SvaraRadera
  3. Va?! 1699 för Hookup dress?! Jag har beställt den i vintage chalk för 849 kr hos Redhe. Har jag gjort ett fynd eller får jag en jävla chock när jag se fakturan! Weird! Snygg som fan är du i alla fall, även i läkarrock;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Jag reagerade oxå över priset.

    Nu snackar vi, här kanske finns någon het kandidat för min garderob..........
    Kram

    SvaraRadera
  5. Johanssonskan: NU har du mail. Kram!

    Ingrid: tack vad snäll du är. :o) Kram!

    Linda: fan vad skumt!!! Det känns ju som att du har gjort ett fynd för har de satt ett pris så kan de ju inte bara ändra hur som helst i efterhand tycker man... 849:- låter ju sjukt billigt med tanke på vad de andra plaggen i serien kostar... Fast jag vet att det var 1699:- de tog för den på iisa... Det här är ju helt klart värt att försöka forska lite i... Hinner inte nu bara... Kram!

    SvaraRadera
  6. Jeanette: ja visst är det helskumt... som jag skrev till Linda, det här måste det ju forskas lite i... Kram!

    SvaraRadera
  7. Spännande provning, tack! Du är som vanligt ursnygg och cool i allt du provar,kram

    SvaraRadera
  8. Nu är jag vid en dator istället för telefonen (så jädrans jobbigt att skriva på den...)

    Alltså, jag TROR att det kan vara så att den tyvärr hamnat med 50% hos Redhe........ Tyckte väl att det var ett kanon pris hos dem.

    Dark berryn - den översta var jag sluuurp!! Sen den där okända färgen är också najsig. Tja, vilken är inte najsig egentligen. Hahahaha....

    Kram

    SvaraRadera
  9. Himmel vad många snyggingar du provar!! Tänk, jag tycker den där "läkarrocken" är urfin! En sådan skulle jag kanske kunna tänka mig..eller någon annan! Fast är för trött för kunna tänka nu(helt normal alltså, haha..), "min butik" ringde för några dagar sedan att leveransen kommit. Då förstår du jag är sjuk när jag inte varit där ännu..illa illa. Lääängtar nu!! Så innerligt trött på alla idiotiska sjukdomar, bläää..
    Tack för du visar oss andra!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Lysande provning och jag blev riktigt sugen på fransvarianten. Den här våren kommer att bli katastrofalt dyr om jag inte stänger ögonen!
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Tack igen goa du för alla bilder du skickade mig. Jesus vad folk har fyndat hos ROS när det gäller Hook up dress. Själv var jag för sen och den var slut.
    Kram

    SvaraRadera
  12. Såååå fint till dig alltihop! Mystigt med den där dressen som plötsligt dök upp - har också provat den idag, men väldigt mycket bättre på dig!

    Kram

    SvaraRadera
  13. Tror du inte den okända färgen på Hookup dress kan heta apricot?? Jag skulle gissa på det!! Du var ursnygg i Hookup dress, men min favorit på dig är lampskärmsfranssilktunikan!! Den rockar du i!! Helt klart att en i Dark berrie måste flytta hem till dig!!

    Kram.

    SvaraRadera
  14. Susanna: vad snäll du är. Tusen tack! Kram!

    Jeanette: tänkte på det och tror detsamma, det är ju 50%. Ett misstag säkert, kul för dem som komer över den för misstagspriset. :o) Japp, dark berryn är slurpig värre. Och mycket snyggare i verkligheten än på bild. Ses snart, längtar! :o) Kram!

    Annelie: ja nu får det ta mig tusan vara slut med dina sjukdomar! Lider med dig vännen! ”Läkarrocken är superfin, bara inte på mig. :o) Kram!

    Frösötös: jag älskar tacky saker som lampfransar så jag tycker att den är helt underbar! Och jag håller helt och fullt med dig. Dags att blunda för annars står nog Lyxfällan snart och knackar på dörren... ;o) Kram!

    Hilde: :o( shit vad trist att du inte fick tag på den själv när det var du som tipsade... dumt! Blev det någon på iisa? Undrar nyfikentanten... :o) Kram!

    Oslotigern: ja visst är det kul med snyggingar som plötsligt dimper ner helt överraskande... :o) Då får jag ju hålla span efter provning av den hos dig. Kram!

    MollyB: jag gissar också på apricot men jag ör ju långt ifrån säker. Vi får väl helt enkelt knalla dit och bena upp i frågan på fredag! Längtar! :o) Och lampskärm – I like a lot! ;o) Kram!

    SvaraRadera