Powered By Blogger

lördag 26 februari 2011

Dagens med konkurrens och manlighet på hög nivå

Jag har rantat in och ut mellan lägenhet och ärenden och annat fix hela dagen. Efter gårdagens provning av Avalon blev jag supersugen på att flaxa omkring i min vita Wigwam, så därför gjorde jag det. Men när mr make skulle knäppa av dagensbilder på mig så fick jag fet konkurrens av en dam i icke-Mollysar...



















... som konstant vankade fram och tillbaka precis bakom mig, supernära och hela tiden i bild. Jag hade skitsvårt att hålla mig för skratt, maken också för den delen så därför fick fotosessionen avslutas i hissen istället. Japp, på vår favoritbåt... såklart... :o)

Där mr make förutom att sköta mobilkameran visade prov på manlighet på riktigt hög nivå... Det när han blev fullständigt överlycklig efter att ha fiskat upp en sak ur en sådan där klomaskin som finns på tivolin. "Saken" är denna...


... som han kallar hamster. Joråsåatt, där satt jag med en som klassas som en av de coolaste hårdrockssluskarna i stan, som fånlog med hela ansiktet där han höll i sin rosa klotrunda nalle... maskuliniteten liksom bara sprutade ur öronen på honom...
Men han blev snabbt utsatt för rivalitet på det karlaktiga sexighetsplanet. Av...


... denna medelåldersman med sin testosteronstinna rosablommiga tygkasse.

Joråsåatt... han som imorse kände sig lite bögig för att han bad om recept på birkabullar på Facebook blev ett par timmar senare mannen med den heterorosa tyghamstern... så kan det tydligen gå.

Och nu ska jag ta honom i hampan så att vi kan börja laga mat, för det är hans recept, så jag hamnar därmed i fängelse om jag gör det själv och gör fel... ;o)
Hoppas att ni har en bra kväll. Vi ses imorgon igen om ni vill. Kram för idag!

10 kommentarer:

  1. Hahahahahah!!! Vad söt han är! Man ser ju riktigt hur nöjd han är din hårding till karl:) Jag och Moa tackar för kvällens garv, underbart skrivet! Kram!

    SvaraRadera
  2. Ni verkar så underbart härliga ihop och jag känner att nu har så kul med varandra! Alltid så roligt att läsa era äventyr ; ) Precis sådana människor som man vill hänga med och ha kul!
    Fortsätt vara så söta och knasiga, me like!!!!
    puss o kram till er!
    hälsningar Wanja

    SvaraRadera
  3. Ha, ha ett sånt underbart inlägg. Den där tanten väntar nog på toa tror jag. Eller så vill hon bara visa sin outfit på era foton.
    Heja hamstern och mr Make.
    kram o gonatt!

    SvaraRadera
  4. Å tack raring - och Mr Make - för dagens/kvällens först skratt. Obetalbart :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. I min erfarenhet är superhårdrockare mjukostar på insidan och jag är förlovad med en av dem.
    Ja honom får du ju träffa på fredag.
    Hamster absolut!

    SvaraRadera
  6. Va kul att du hittade något som du gillade hos Silver Frö!
    Jag har inte heller tittat åt Avalon men du var ju supersnygg i den vita!!! Varför ska du prova en annan färg? Pga din provning så måste nog jag slå till på en vit (det är dyrt att läsa bloggar)
    På tal om män så satt min man klistrad framför Notting Hill som visades på 3:an ikväll,sa åt barnen att vara tysta för han skulle höra varje replik. Igår stod han på en liten scen på Folkan i Spånga och spelade elgitarr och sjöng för full hals....
    Kram från Charlotte i Borlänge

    SvaraRadera
  7. Vad gulligt!
    Går ni iland alls eller turar ni bara? Jag får erkänna att jag är lite förundrad över denna båtfascination ni har, men det är kanske vanligt bland helsingborgare?
    Kram

    SvaraRadera
  8. Linda: ja har var absolut löjligt nöjd. Och du kan ju tänka dig hur folk vrålstirrade när han satt och höll den så där. En kille höll på att trilla ner för en trappa som han glodde. Jäkligt kul att se blicken på folk... :o) Kram!

    Wanja: vad söt du är! Jag blev superglad att läsa det du skrev, tack snälla!!! Kram!

    Annika: om hon väntade på toa så var hom på fel plats så det måste ha varit att hon ville vara med här... haha... ;o) Kram!

    Frösötös: ja det var en helt overklig båtresa, kändes lite som att vara med i en film emellanåt... :o) Kram!

    Helen: haha... ja de är ju det! Fast det fattar ju inte de flesta så därför är det oslagbart skitkul att se hur folk verkligen fånstirrade på honom och hamster... :o) Kram!

    Charlotte: ja jag hittade ett hjärta med en liten ängel, jag mailade Silver Frö men har inte fått svar. Länge sedan hon uppdaterade sin blogg också så kanske gör hon inte smycken längre... :o( Haha... ja det är dyrt att läsa bloggar, jag vet precis ;o) Eftersom jag har en vit wigwam så tänkte jag att de kanske blir för lika och det är därför jag skulle vilja se någon mer färg. Fast den vita ÄR lovely! Haha... skrattade när jag läste om din man, vet ju precis hur det är... :o) Kram!

    Fröken Abbe: haha... helt ärligt så fattar jag inte själv vår båtfascination, den bara ploppade upp en dag, helt oväntat... Fast vi är nog inte de enda i den här stan för de är ofta väldigt mycket folk och många samma. Kram!

    SvaraRadera
  9. Min goa favoritbror! Man kan ju inte annat än tycka om hans söta mjukis sida? :) Och gosedjur vet vi ju alla är något av det som alltid legat honom varmt om hjärtat... :P

    Vet att ni kanske har fullt upp om dagarna och att det hänt mycket nu.. Tänkte ändå höra om ni alt. du har tid och lust att ses någon gång i veckan? Jag åker till Thailand nästa vecka och det vore roligt att få ses och prata lite skit innan dess... Bror jobbar ju som bekant mest hela tiden men du kanske har någon lucka...

    Hör av dig!
    Du har ju mitt nummer :)

    kramis

    SvaraRadera
  10. Hej! Vill du sälja din vita wigwam?? Hör av dig till: viksjo@edu.gislaved.se

    SvaraRadera