Powered By Blogger

torsdag 24 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 11 (av 15)

Innan jag drog igång den här bloggen, alldeles i slutet av 2009, så hade jag egentligen sååååå lite koll på Odd Molly, trots att jag älskade kläderna. Därför hade jag missat en hel del som jag efter mitt inträde i Blogglandia har försökt att ta igen, jaktvägen.

Ett av dessa plagg är lovely Fields of Lace. Som steppade in på marknaden våren/ sommaren 2009. Och som jag fick upp ögonen för i januari förra året. Jag hittade snabbt en i chalk som åkte hit.
Men det var egentligen den vita och den i dark pink, även känd som tokFoL, som stod överst på önskelistan. Och genom att hålla nitiskt tossespan på Tradera så hittade jag faktiskt båda drömtunikelinnena redan under februari.



















Det blev omedelbar kärlek till båda och den håller alltså i sig med full kraft än. Däremot funderar jag på att sälja den i chalk. Så om någon är intresserad, den är i storlek 2, så är det bara att hojta, gärna med prisförslag... Kram för nu!

5 kommentarer:

  1. FoL,en är så fin! Funderade i ett svagt ögonblick om jag skulle sälja mina men beslöt dom får hänga hos mig ett tag till. Hoppas på ett paket idag, som jag tror du också väntar på..fast i en annan färg. Återstår att se hur det blir, är så nyfiken! Fick hem min multi Kettle, superfin är den ju! Tur jag valde gå på min vanliga 2;a o inte gick upp i storlek som jag ett tag tänkte, dom är ju rätt stora i storlek.
    Ha en bra dag hjärtat!! Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. De är jättefina. Själv har jag - med risk för att svära i kyrkan - en rosa Fields of Ullared. =)

    SvaraRadera
  3. Kan du ta med dej din i chalk på fredag så vill jag gärna prova:)
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. Annelie: vad kul att du gillade multi kettlen! Den är sjukt fin, jag har ju den och ska börja använda den mycket mer än vad jag har gjort. Åh vad spännande med den som vi båda får hem... klurar på vilken färg du valde... hmmm... svårt de är ju så fina alla. Kram!

    Helen: haha... svära i kyrkan... så klockrent när man tänker på det... Fields of Ullared... du är förjäkla go! :o) Kram!

    Lite Odd: absolut kan jag det! Vad kul att du hakar på, miss you snygging! Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag kan tänka mig FoL såom Tindy inte nappar. Är det vanliga stället som gäller för er och i så fall vilken tid?

    Massor med kramar

    SvaraRadera