Powered By Blogger

lördag 19 februari 2011

På minusgradiga bakgator men med ljusning i paket

Dagens andra vovvenad gick i tecknet fixa ärenden på stan. Inte speciellt populärt i hundarnas värld, definitivt inte en lördag med livsfarliga barnvagnar som far framför tassarna på dem och stora hotfulla horder av människor som täcker trottoarer och gågatorna.
Så då får det bli en specialsnitslad bana där bakgatorna har högsta prioritet.



















Dagens outfit blev som synes flanell, min favorit i minusgradiga miljöer. Men även om varmare tider känns obehagligt långt borta så fick jag plockat upp ett Mollyket under stadsturen som i alla fall ger hopp om en ljusning. Jag ska testa och fotografa lite om en stund.
Och droppar av det i inläggsformat här innan dagen är slut. Kram till dess!

3 kommentarer:

  1. Brrrr. och så har du jackan uppknäppt? För bildens skull kanske, ahaaa?

    Kramar och ha det så fint i kväll vännen!
    L

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det ser hur vårigt ut som helst på bilden, men det kanske beror på att vi fortfarande har en halv meter snö liggandes.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Lingon: hehe... du fattade rätt, uppknäppt jacka snabbt som attans för ta lite bilder. Blev nästan köldskadad på bara den lilla stunden... ;o) Take care vännen! Kram!

    Hilde: lider med dig!!! för är det något jag är glad för så är det att det inte finns minsta spår av äckelsnön längre. Hoppas ni också blir av med den snart! Problemet här är att det alltid blåser som satan, svinkalla vindar, hatar det! Kram!

    SvaraRadera