Powered By Blogger

måndag 21 februari 2011

Tips gav napp – förhoppningsvis...

Jag lovade att inte tjata om den mer. Jag ljög! Sorry... Men jag ska hålla det kort och koncist... Genom att tacka tusenfalt för alla tips med hjälp att hitta...


Hookup s/s dress, apricot. Som nu förhoppningsvis är på väg hit genom ett och samma tips från söta Annette och Lingondarlingendåren. Förhoppningsvis eftersom det strulade med Visakortsbetalning så jag fick ta den på banköverförelse och de måste ha pengarna inom tre dagar annars kan jag typ glömma den... Hemska tanke, så håll gärna tummarna att det funkar...

I skrivande stund finns det en 3:a kvar på Fashionforme.dk om någon jagar den, klicka i så fall HÄR. Återkommer med en dagens om ett tag. Kram till dess!

9 kommentarer:

  1. Har läst ikspp lite nu, och hoppas att ni har det ok. Tänker på er!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack själv för tipset här! Jag läste det och kastade mig in på danska sajten direkt men tyvärr var 3:an redan slut... typiskt för jag har letat och letat. Såg att andra hade tipsat om Nk i Gbg så jag provar där då jag bor ganska nära. Blir det strul med din så hör av dig så kollar jag till dig där samtidigt.
    Kramar! Alexandra

    SvaraRadera
  3. Finns fortfarande på:
    http://fullcirclestar.com
    Tjing!

    SvaraRadera
  4. Anonym ovan! Jag råkade beställa två stycken i stl 3 efterosm jag valde utlandsbetalning och sedan var det krångligt och banken vill eha 225 kr extra så jag beställde en till och betalade direkt med Visa av rädsla för strul (det blev knappa 3 lakan). Maila dem direkt så kan den 3:an bli din innan de hinner lägga upp den igen. Jag mailade dem och förklarade mitt klanteri och bad om ursäkt. Maila!!


    Och Jossane: grattis till fint köp!!
    Kram¨
    Frusna

    SvaraRadera
  5. Jag pratar alltså om fashionforme.dk alltså

    mette@fashionforme.dk

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Grattis till läckerbiten!

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Om det inte funkar har jag hittat en annan till dig:
    http://www.shopatnola.co.uk/odd-molly-613-hookup-ss-dress-apricot-12887-p.asp

    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Congratulations on finding your dream dress. I still have it in the apricot, size 1 on my website: www.fullcirclestar.com for anyone that is still looking.
    This dress is delicious like ice cream but you without the calories.
    Enjoy your lovely Hookup dress, Josanne!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  9. Tack igen darlingar. Ni är skitgulliga! Och det trots att jag är helt värdelös på att skriva hos er just nu... sorry för det... KRAMAR!

    SvaraRadera