Powered By Blogger

tisdag 1 februari 2011

Dagens – en punkterad ballong har tröstshoppat

Vissa dagar är inte riktigt gjorda för en. Inte för att en massa saker går fel utan för att man helt enkelt bara inte kommer överens med dagen ifråga. Man är sur och trött, grinig och låg utan att veta varför, det finns ju egentligen ingen anledning.
Man går på både mental och fysisk sparlåga trots att man egentligen vill göra och ta tag i en massa saker. Man är som en ballong som råkat springa rakt in i en betongvägg och blivit helpunkterad. Eller man och man förresten, JAG är sådan. Ibland. Och det här är just en sådan dag. Vilket nog syns på bilderna...



















Och det var just när vi tog dem som det plötsligt slog mig att jag nog skulle behöva flytta ifrån den här staden för att helt och hållet kunna släppa och komma över all skit som har hänt. Det sitter liksom för mycket i asfalten som skuttar upp i min skalle och gör saker till skit.
Vad tror ni om den teorin, kan det ligga någonting i den eller är det bara min kvasipsykotiska hjärna som börjar fabulera en massa strunt? I vilket fall som så har jag försökt att muntra upp mig i shoppinglandet idag, var annars liksom... ;o) Anhalten blev Campadre där silvrigt X 2 snabbt fick fara ner i inköpskorgen:


















Armband till mig, fondueset från Sagaform till mr Make, eftersom han har tjatat om ett sådant hur länge som helst. Kanske svårt att tro när man ser honom man han är fet kökspryloman. Hade han fått alla tekniska pryttlar han vill ha så hade vi inte haft plats med vare sig köksbord eller diskbänk. Men nu kände jag att han ju inte kan bli sur för mitt armband om han samtidigt får påökning i sin kökssamling. Så jag är trots allt ganska smart, även när jag är sur och grinig... ;o) Ska sluta tråka er nu, så jag säger hej och kram för den här gången.

11 kommentarer:

  1. Jag har oxå dessa dagar! Måste nog ha några sådana så man uppskattar de grymt bra dagarna.
    Kram!

    PS Spara din makes present till "Alla hjärtans dag".

    SvaraRadera
  2. Känner igen känslan, Typ varannan dag är jag - i tanken - på väg härifrån. Men varför inte flytta ut på landet med vovvisarna?

    SvaraRadera
  3. L8: smart sagt vännen! Jag är beredd att hålla med dig. :o) Nja, de skickar ju inte den från Campadre förrän runt den 20:e och då är det ju för sent och för den delen vet han redan om den. Jag kan ju liksom aldrig hålla käften om sådant... Och om han inte lyssnade så lär han ju ändå se den här nu. ;o) Kram!

    Helen: har tänkt tanken men så kommer jag på det dumma med det; ingen av oss slöa dumskallar har körkort... än, i alla fall får jag väl lägga till för att i alla fall tänka lite positivt... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Visst, jag lämnar en rapport när jag läst dem :-) vi är allt lite lika du och jag ;-) köpte ett svart armband hos Campadre idag om de nu finns kvar...
    Kram hjärtat!

    SvaraRadera
  5. Syns inte att du känner dig låg! Vi verkar vara flera just nu som inte är på topp :( Jag tröstshoppade 2 armband hos Campadre - bronze och guld - mycket nöjd med det!'
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Jo de där dagarna kommer när man känner det som om man vandrar omkring i kall havregrynsgröt.
    Jag har gjort det från och till nu och det är tur att jag nyss har träffat en drös med roliga konfirmander för jag hinner inte ens tröstshoppa just nu. Behöver tröstrensa istället inser jag men inte några mollysar utan allt annat för hur många gamla plåtburkar behöver jag ha? aningen saktrött plötsligt.

    Kramar från Eva

    Ps. Jag tror förresten att ibland så kan det vara bra att bryta upp, bränna lite gamla broar och sånt och då menar jag naturligtvis inte från älsklingar dom ska man hålla hårt i.

    SvaraRadera
  7. Usch, känner igen känslan du har.....
    Må din morgondag bli bättre och jäkla snyggt armband du har tröst-shoppat!(Har köpt ett likadant;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  8. Smart drag med köpen på Campadre. Bättre att förekomma än att förekommas...det kan väl gå in under den kategorin?
    Känner också igen känslan och de dagarna är supertrista. :/ Hoppas morgondagen blir bättre för dig.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Styrkekramar, skitdagar har nog de flesta av oss och det är dötrist men bara att härda ut dem. Shoppa är ett väldigt bra sätt att trösta sig med men för min del skulle det bli för dyrt;D Finansministern hade fått slaganfall.

    Kramar du allra finaste Josanne

    SvaraRadera
  10. Kramar till dig!! Jag har köpt ett likadant armband:)

    SvaraRadera
  11. Peggy: ja det var som sagt lite komiskt att jag tittat på exakt samma böcker. Jag tittade på fler men det var just de 5 jag skrev ner för senare köp. Kram!

    Frösötös: ja det verkar vara en allmän låghet som råder. Tur vi kan pigga upp oss lite med shopping ;o) Armbanden i brons och guld låg risigt till ett tag där för mig också men jag tvingade mig själv att stanna på ett. Har ju shoppat en hel del annat också på sistone... ;o) Kram!

    Eva: kall havregrynsgröt... haha... du är bäst på roliga och klockrena liknelser! :o) Tröstsälja var också bra, DEN ska jag ta till mig tror jag, om jag klarar det rättare sagt... ;o) Ja bryta upp hade varit najs. Hoppas på att det kan bli Kap Verde innen året är slut. :o) Med familjedarlingarna såklart. Och ni andra får komma på Mollyträffar. :o) Kram!

    Linda: bra val! Och vad glad jag blev att Moa blev så glad, Ska se om jag kan hitta något annat till hennes riktiga födelsedag. Visst är det den 26:e? Kram!

    Jeanette: kan absolut gå in under den kategorin, det finns ju alltid bra kategorier att snacka bort shopping med... ;o) Kram!

    Fengxumamma: haha... ja min finansiminister lär nog få ett slaganfall om ingen kommer och stjäler min dator snart... ;o) Kram!

    Chatarina: hihi... det har jag redan sett inne hos dig. Bra val! Kram!

    SvaraRadera