Powered By Blogger

söndag 20 februari 2011

Tio minuter – tio bilder, istället för vårtecken

Under en av dagens vovvenader fick jag för mig att jag skulle spana efter lite vårtecken. Hittade inte ett enda, bara äckelvinter överallt... :o( Men eftersom jag hade kameran = min Iphone i högsta beredskap för att knäppa bilder så blev det istället ännu en runda med konceptet en bild i minuten under tio minuter.           



















































































Från ”vår” park, via stadsasfalt till videobutiken. Inte ens en gnutta spännande, jag vet. Men när fotohumöret slår till så kan jag inte riktigt stå emot och då kan det också bli vad skit som helst som hamnar här... sorry... :o)

Men nu slipper ni mig och mitt stentråkiga dravvel för den här veckan i alla fall eftersom jag drar mig tillbaka till sängen och tv´n nu. Så godnatt och kram på er!

5 kommentarer:

  1. Lingon: ja vad kan man svara på det mer än att skicka en jättekram till dig älskade vän!

    SvaraRadera
  2. Snart är det mars månad, första vårmånaden..snart!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Men som synes kan man göra spännande bilder av den sträckan på 10 minuter.
    Kul initiativ Josanne! Hoppas du snart kan fota 10 vårtecken också för nu är även jag trött på kylan.

    SvaraRadera
  4. Annelie: ja jag tänkte på det i morse också, en vecka och idag, sedan är det mars... lite närmre våren. Tjohooo! Hoppas du får en bradag. Kram!

    Helen: ja det hoppas jag också, lovar att spana vårtecken varje dag och dokumentera dem så fort de dyker upp. Jag hatar vinter och är så fucked up less på den nu att jag mår illa. :o) Kram!

    SvaraRadera