Powered By Blogger

tisdag 1 februari 2011

Sista vinstchansen hos doktorn & vad vill ni vinna här?

Dr Molly lottar ut en superfin halsbandsklocka. Sista chansen för den som vill försöka lägga beslag på den är idag.
Ni kommer direkt till tävlingen genom att klicka här.

Jag funderar på att ha en ny tävling själv också. För det var riktigt kul. Men jag har ingen aning om vad jag ska lotta ut. Så förslag på vad ni skulle vilja vinna mottages tacksamt.
Det kan dock inte vara något superdyrt eftersom jag finansierar det med egna stålar. Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Hej snygging och tack för tipset!
    Du behöver inte ha dyra" vinster tycker jag om du har tävling;) Det roligaste är att kunna vara med! Hoppas du mår bra och att du snart liksom jag "vet vad du ska göra när du blir stor";D;D

    Många kramar till underbara dig!
    Adela

    SvaraRadera
  2. Ärligt talat skulle du nog kunna lotta ut vad som helst och vi skulle tävla ändå:) Det är inte hur dyrt det är som räknas i mina ögon. Klänningen i inlägget före är ju skitsnygg! Varför har du inte använt den?! Blir kanon med ett vanligt enkelt linne under. Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Hej! Läppbalmen du lottade ut var jättebra vinster. Något litet som ändå alla kan ha. Eftersom jag inte har något bättre förslag så kanske du skulle göra en repris av den och lotta ut läppbalm igen? Kram från Monika

    SvaraRadera
  4. Adela: det går framåt i alla falll men ännu har jag ingen riktig koll på vad jag ska göra när jag blir stor. Spännande att du vet. :o) Och nyfiken blev jag ju såklart också... Kram!

    Linda: haha... fast man vill ju att det ska vara något som i alla fall är LITE vettigt... :o) Jag vet inte varför jag inte använt den, inget som funkar under och sen har jag liksom lite glömt bort den... fy på mig. :o) Kram!

    Monika: hmm... kanske lite tjatigt att lotta ut samma sak... men jag har funserat lite på body butter i samma märke, har sett att de finns lite mindre burkar som är lite billigare än de stora... vi får se. Kram!

    SvaraRadera