Powered By Blogger

söndag 20 februari 2011

Rätt plagg skulle vara... Och vinnaren är...

Då är timmen slagen för att avslöja vilka de två Mollysarna som fick fara med mig hem från Malmö i torsdags är. Så pompedipom... här är de, live and direct:

Rock-a-fellow silk slip dress, vintage berry
Hookup dress, apricot (som jag gissar att färgen heter)

Rock-a-fellown behövde jag aldrig prova av den enkla anledningen att jag redan har den i fler färger. Och med det avslöjat dyker det också upp en vinnare av Odd Molly-reflexen, den som gissade på just dessa båda plagg, och det är...

Christina som har bloggen Mollymera.

Grattis! Maila mig din adress vännen så skickar jag vinsten till dig så fort som möjligt. Nu ska jag övergå till matlagning men jag kanske tittar in lite senare igen. Roade mig med ett litet fotoprojekt idag, ett ganska tråkigt sådant, men det kan ändå hända att jag terrar er med det, om inget annat. Take care! Kram!   

9 kommentarer:

  1. Precis hemmkommen från bion och här händer det saker ;-) Shit vad kul!!! Jag mailar dig ikväll!!Puss på dig gumman!

    SvaraRadera
  2. Hej! Och grattis till Christina!
    Det skulle vara kul om du har tid och lust att ta lite fler bilder på den roc-a-fellown. För jag är väldigt nyfiken på färgen. Men se det INTE som ett tvång det är bara om du vill!
    Kram till dig och Bosse katten från Monika

    SvaraRadera
  3. Christina: jag har fått ditt mail så jag postar den imorgon! Och vad glad jag blev att du skrev att jag var skitsnygg i hookupen, tack för det! :o) Kram!

    Monika: självklart kan jag göra det! Inga problem alls, jag tar lite bilder nu i dagarna som kommer och lägger ut det här. Är det något speciellt du vill att jag ska ta bilder på så är det bara att hojta. Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja, hur fan kunde jag missa Rock-a-fellow?! Hur är det med Bosse? Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Hej igen! Tack snälla gulliga du! Men stressa inte nu för jag vet ju hur du har det med sjuk katt!
    Det är mest färgen jag är nyfiken på. Jag har chrysalis i lilac och jag vet att du också har den så om du vill så får du gärna jämföra de båda, som du gjorde med den röda. Massa kramar från Monika

    SvaraRadera
  6. Jag trodde du redan hade köpt underklänningarna! Du brukar vara snabb med just dom..Grattis till Christina!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Linda: ja hur fan kunde du det... sopigt som attans ju... ;o) Bosse är faktiskt bättre idag... men vågar ändå inte hoppas... Kryptiskt svar jag vet men det beror på att jag mår helvetes jävla skitdåligt, mest å hans vägnar... och jag orkar inte böla mer idag... tror du fattar... Kram!

    Monika: inga problem, I fix! Och jag lovar att INTE stressa. Tack för ditt mail, jag har inte hunnit/ ”orkat” svara, men vid det här laget så vet du att jag är urkass på just punkten att svara på mail... Därmed inte sagt att du är glömd eller bortprioriterad... Kram!

    Annelie: haha... ja jag var ju faktiskt ganska snabb den här gången också... för jag hann förboka den i lite sista sekund på AjaBaja innan de försvann helt. Men sedan så tog det ju en stund innan de dök upp i verkligheten. Hoppas du mår bättre!!! Kram!

    SvaraRadera
  8. Åhh, vad fina Josanne! Jag valde mellam Hookup dress apricot och chalk. Den är sååå vacker. Ska bli kul att få se dig i plaggen. Kram!

    SvaraRadera
  9. Den Rock-a-fellow du visar i detta inlägget, är det vintage powder? Jag kan inte hitta någon som heter vintage berry och blir nu förvirrad;) Jag inbillar mig att färgen du visar är den jag vill ha.
    Kram

    SvaraRadera