Powered By Blogger

torsdag 3 februari 2011

Dagens – i väntan på två paketredovisningar...

Oförutsedda händelser har lett till att jag inte har hunnit visa mitt ”glad men med en smula ångest-paket” från igår. Det är på gång. Och så har jag innehållet i min leverans från DeepFling att skryta lite om... :o) Japp, det kom idag.

Jag har lite att fixa utanför Blogglandia först men sedan ska jag ta tag i att fixa bilderna som redovisar mina båda paket och som jag precis tog. I väntan på det så kastar jag ut en stentrist dagens så länge... Var rädda om er. Kramkram!


10 kommentarer:

  1. Hej! Ojoj vilken jättefin blus!!! Jag gissar att det är en Odd Molly för det ser ut så men jag har aldrig set den förr. När är den från och vad heter den? Kram från Monika

    SvaraRadera
  2. Hej igen! Haha nu såg jag lilla vovven där nere på bilden också. Ni matchar varandra så fint (-: Kram igen från Monika

    SvaraRadera
  3. Monika: nu satte du mig på den så kallade pottkanten... jag har ingen aning... ska kolla... det står Odd Molly wonders uppe vid nacken, numret är 295... men mer än så har jag ingen koll på. Har köpt den på Tradera för bra länge sedan.
    Och ja det har du rätt i att jag och Ajax matchar varandra lite. :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Stentrist... not! Synd mot plaggen som är så fina... och allt klär en snygging. Kram!

    SvaraRadera
  5. Men vad är det för liten trasa! Skitsöt och inte ett dugg trist :)
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Nu skojar du!

    Verkligen inte trist outfit. Skitsnygg topp renut ut sagt.

    Tänkte förresten höra med dig om du har tips på någon trevlig och duktig tatuerare i Stockholmsområdet. Jag är så sugen på en riktig tatuering. Har två små standardmotiv sedan tidigare, men skulle vilja ha en mer unik och lutar åt något 50-talsaktigt med hjärta och sånt.

    SvaraRadera
  7. MollyB: du med ;o) Kram!

    L8: JAG är trist! Som håller på med dagenstjat... INTE kläderna... ja du fattar. Kram!

    Frösötös: jag menade inte att kläderna var trista, utan det är ju jag som är trist. Som tar dagensbilder i fulaste speglen utan att ha något mer att säga... typ... Kram!

    Äppelträdet: Japp jag har tips, på två riktigt duktiga tatuerare; Pärre på Plain Pain Tattoo, ovanför Blue Fox i centrala Sthlm eller Jensa på Heavenly Ink i Åkersberga. De är enligt mig, och min tatuerarmake de bästa i krokarna. Kram!

    SvaraRadera
  8. Tusen tack! Då ska jag kontakta någon av dem när jag känner mig mer redo i mina tankar.

    Kram.

    SvaraRadera
  9. Äppelträdet: förstår precis vad du menar... jag har själv en massa tatueringsideer men jag vill att de ska kännas klockrena innan nålen far över huden. :o) Kram igen!

    SvaraRadera