Powered By Blogger

lördag 26 februari 2011

Två Mollysar provade – en hiss och en diss

Två plagg ur den sprillans nyanlända Mollyleveransen lyckades jag prova under kamerainsyn i Malmö igår. Ett som utvecklade sig till att bli en helt otippad stor-favorit och ett annat som snabbt, och tyvärr, blev en nerlagd önskedröm...



















Avalon tunic, white, 1799:-

Jag kanske har kastat någon liten blick på produktbilden av denna men det utan att känna minsta unns av begär. Men tjena tjabba hålla liksom, när jag kom i närkontakt med den. Helt lovely ju! Jag fick lite Wigwam-vibbar fast Avalonen är kortare och lite mer åt det figursydda hållet. Broderierna är too die for, där har wigwam aktiskt inte speciellt mycket att hämta. Så den klassar numera helt klart in på min önskelista. Hoppas få se de andra färgerna också irl någon dag.



















Dareme dress, apricot, 1599:-

Tills killnad från Avalonen for Dareme direkt in på min önskelista så fort jag la ögonen på den i produktbildstillstånd. Så det var nästan på skälvande ben som jag knallade in i provrummet på iisa med den. Där det sa kras kadabom när jag fick den på mig. Dem är supervacker. Jag älskar både färgen, broderierna och hur sen sitter... men... den är åt skogen för lång för mig. Så jag kände mig som att jag var Teskedsgumman personifierad! Men den var supersnygg på Lingon så här handlar det mer om att det är jag som är fel och inte klänningen.

Nu ska jag och mr Make göra något så ovanligt som att åka båt... ;o) Så ni kan ju räkna ut i vilken kuliss min dagens outfit kommer att bli förevigad... Kram!

13 kommentarer:

  1. ...och där står jag med dressen från filmen 'V'. :D Lite skoj att den sitter så najs på dig men på mig var den apful!
    Trevlig resa!

    SvaraRadera
  2. Avalon tunic looks so nice on you and is very fresh in white. Makes me dream of sunshine and warmth.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  3. Avalonen står det ju Josanne på! Den måste jag allt kolla in! Daremen var inte riktigt du, det håller jag med om. Hoppas den är mer jag, har en i powder på G;) Kram på dig Tott:)

    SvaraRadera
  4. Provade också Dareme i helgen och håller med om att den är väldigt lååååång. Men sååå fin i tyget.
    Funderar på om det går att korta den lite kanske??

    SvaraRadera
  5. Intressant provning - har velat på en Avalon länge och nu slog jag till på en dark grey efter att ha sett passformen på dig - tack för hjälpen. Gillar att den är lite mer formsydd än wigwam.
    Och dareme borde ju vara perfekt för amazoner som Sannisen och mig :-)
    Hoppas ni får en skön båttur - kram!

    SvaraRadera
  6. Helt klart en hiss!! Jag ångrar att jag inte provade den men jag fick ju lite "besök" i butiken som fick mig helt av spåret... :-(
    Snygging!! Köp den nästa vecka på träffen!!

    Kram.

    SvaraRadera
  7. Vad snygg Avalon är på dig! De borde använda din bild som produktbild istället ;)

    SvaraRadera
  8. Ja men visst sa det bara tjong igår när den provades...Åhhhh jag å lingon trippade vidare idag å vad var det som pep ned i varukorgen om inte en ...aaaaavalong :) Men även en Liebling..Den är ju heeelt tokfin...å jag som först tyckte å trodde att dessa var fulingar å inte finingar
    DÄR SER MAN vad överraskade vi blev
    Kramarna i flera:)

    SvaraRadera
  9. Jeanette: haha... och härmed heter den V-dressen... och den var INTE apful på dig... förutom Vét då då... fast du såg väl att jag var lika mycket V i den där rossaken... Fan vilka problem vi har... ;o) Kram!

    Karen: you are not the only one to dream about sunshine and summer. I fucking hate winter... Take care. Kram!

    Linda: håller tummarna för att du passar bättre i den! För den var grymmesnygg MEN för lång på mig och det avgjorde att det blev en inte ha. Visst man kanske kan korta men jag köper fan inget som man kanske kan få bra genom en massa jobb... och jag vet att du fattar precis... :o) Kram!

    Elle: jag tänkte detsamma men eftersom jag vet att jag inte kommer att fixa den, för jag är en slö slapp och syinkompetent människa så blev den nej för dig. Men om du är duktigare på syerier så är den ju sjukt fin! Kram!

    Nadia: dark grey är superfin, kolla hos Lingonberrie för hon har provat den idag. Jag är supersugen själv... Visa gärna hos dig när du har fått den. Kram!

    MollyB: I fatta what you menar! Köper om kombinationen tillräckligt med siffror finns på kontot och den är kvar i butiken... håll tummarna för två rätt där... :o) Kram!

    Katarina: haha... tack för din upplyftande kommentar. Men! Tanter i småfet version går väl inte riktigt hem i trendland... ;o) Kram!

    Lite odd: och visst är det både knasigt, kul, och alldeles underbart, att tro och att veta är två vitt skilda saker... hoppas få se dig i dem snart. Saknar dig redan, finaste! Klappa tasstrion. Kram!

    SvaraRadera
  10. Avalon är skitsnygg på dig! vilken storlek tog du? är lite nyfiken själv på den :-) Dareme är så fin tycker jag men blir lite osäker nu, har en i powder på väg från USA och jag är väl kortare än vad du är!! det är inte helt omöjligt att jag ser helt stollig ut i den då ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Peggy: Avalonen är liten i storlek, säger jag som fettat på mig och numera ligger mellan 2 och 3.. (168 cm lång, 68 kilo...) men jag provade den i 3 och den var perfekt.
    Ja tyvärr var Daremen längre än vad jag trodde, gick till knäna på mig, och nu vet du ju hur lång jag är... Hoppas mitt svar var till lite hjälp i alla fall. Kram!

    SvaraRadera
  12. Avalon är så fin! Gillar att den är mer figurnära. Jättesnygg på dig!

    Kram från V

    SvaraRadera
  13. Så irriterande med dareme - provade också igår, och tänk hur det såg ut på mig som är 157... Kände mig som en liten blek mus i elefantkläder i den...

    Avalon ser desto finare ut!

    Kram

    SvaraRadera