Powered By Blogger

måndag 28 februari 2011

För fet för sin storlek – en provning

Jag var toppladdad till tänderna för en provning när jag knallade ut i ruggvädret idag. Så när min lokala ”Molly-butik” Zebra ännu inte hade fått in vare sig Breathless-plaggen eller Avalon tunic så svalde jag besvikelsen och ryckte istället vad som stod till buds att kränga på sig.
Korkat gjort. Eller rättare sagt riktigt jävla idiotkorkat gjort! Ja ni ser ju själva:



































Changeling Dress, white, 1.699:-
Lovely knit pointelle cardigan, vintage berry, 1599:-
Wilma mankiller cardigan, powder 1899:-
110 gr ctn Jersey Tank Vest, white, 799:-

Jag vet att jag inte borde lägga ut de här bilderna. Egentligen. För jag gör inte kläderna ett piss rättvisa. Så kan det gå när man har blivit för fet för sin storlek. Köttbullefet! Och det är samtidigt just därför som dessa osmakliga kort hamnade här; som en reminder till mig själv om att sluta frossa och börja slanka till mig själv så att jag slipper byta ut hela min garderob.

Inte för att jag någonsin kommer att bli lika snygg, smal, cool och definitivt inte så ung (vi pratar strax över 20 år) som den supergulliga snyggotjejen som jobbar i butiken men åtminstone halvvägs mot henne i vikt hade varit najs...



















Super single top, almost black, 799:-
Lovely knit cardigan, green, 1599:-

Nu har jag dryftat det. Så då måste jag ju börja leva upp till det också. Typ Nu... 

En sak till bara innan jag stänger ner här för idag: Fuck Mollyköpare som blir skitsura och beter sig som idioter för att man tvingas avliva sin katt som man har levt med i 16 år istället för att rusa till Posten och skicka paket... Kan man inte fatta det trots mail med förklaringar och acceptera att man får vänta i två dagar så kan man äta skit och dö! Tycker jag!

Nu missade jag att visa innehållet i paketet som jag hämtade idag. En riktig jäkla goding... Så den får bli morgondagens första inlägg... God natt & Kram!

15 kommentarer:

  1. Ja precis - fuck off and die!
    Själv lovar jag inga slankheter; jag köper stl 3 istället =)

    SvaraRadera
  2. Oj... Shit... Vilka snygga brallor lokalabutikentjejen har på sig!!! Har du koll på vilka byxer det är?!?! Kanske oldies, men man kan ju alltid hoppas...

    SvaraRadera
  3. Nä fy vilken dålig stil av köparen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilma är ju skitläcker!Sen kan jag ju trösta dig med att den där 110 grams saken glipade på mig i storlek 4;)
    Och såna köpare kan dra nåt gammalt över sig! Kram och go natt<3

    SvaraRadera
  5. Ser ingen köttbulle, utom möjligen i changeling. Men lugn, vi ser alla ut som köttbullar i den! Och Wilman är du ju dessutom jättefin i!!

    PS- tänker på dig och kattsaknaden. Vet det gör ont, det får det bara göra ett tag!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Pointelle LK kommer inte att funka på någon med bröst överhuvud taget - jag såg inte klok ut! Klar kovarning :(
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ät skit & DÖ ! hahahaha ! Klockren !
    Öh... nä, domdär plaggen var inte så fina.... Men jag tror inte att det beror på storleken, utan det beror på att dom liksom inte känns som "DU".... Jaja, så tycker jag iallfall ;-)
    Är nog klar runt kvart i tolv nåt... så jag ringer ♥

    SvaraRadera
  8. och en kram tillbaka till dig!

    KRAAAAAAM!

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Människor kan vara fullständigt utan all vett och sans, självklart kan man vänta när liv och död kommer emellan.
    De två översta var väl inget för dig men Wilma och du skulle nog passa ihop men kanske mer då franswilma. Västen har jag nog tänkt in ungefär som den sitter på dig men det kan ju vara skillnad i verkligheten för jag tycker att det ser bra ut.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. Jag tycker du och Wilma är skitsnygga ihop! Okänslig Mollyköpare du mött, så ät skit och dö passar bra i sammanhanget. Jag förstår inte hur folk tänker...
    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  11. Mankiller cardigan tyckte jag såg fin ut - men kanske varianten med fransarna skulle bli ännu coolare på dig! Skrattar åt fröstös kommentar - jag har pointinell LK o tycker den ser rätt OK ut på mig, men så har jag inga bröst heller! Ha ha ha....tur det finns nåt för oss alla. Själv funderar jag över om nån ö h t kan se snygg ut i changeling dress, det verkar vara en skum sak. Kram

    SvaraRadera
  12. Welcom to my world. Allt glipar inklusive jag själv. Antingen får OM uppfinna strl 5 eller så måste jag börja träna. Inser att det senare är det mest sannolika alternativet.

    Ps. Screw okänsliga köpare!

    SvaraRadera
  13. Godmorgon!
    Allvarligt nu, har inte storlekarna blivit aningen mindre tro?! För du kan väl ändå ha det mesta i din garderob som består av 2:or, eller.. Jag skulle nog testat en storlek större för att se skillnanden. Tror upplevelsen av plaggen blir annat då! Å andra sidan är det nog du som är överkritisk, så tokigt är det väl ändå inte!!? (förrutom den sista västen då..)
    Kram
    Ps. lägg inget krut på psykopater som inte kan känna empati..Ds.

    SvaraRadera
  14. Håller med Åsa, inga plagg som är DU helt enkelt. Sen upplever jag att en del av plaggen är mindre eller så har jag också köttbullevarning på mig. :)

    Kram

    SvaraRadera
  15. Tackartackar för era kommentarer! Nu är jag sådär slöfockad igen att jag drämer till med ett klumpsvar...
    Jag är ganska glad att de inte alls var fina på mig, för då slipper jag ju dem att dreggla över... :o)
    Jag har ingen koll på vad det var för byxor hon hade men jag ska fråga henne nästan gång jag är där. Ok Cecilia?
    Kram på er!!!

    SvaraRadera