Powered By Blogger

lördag 5 februari 2011

Nykomling med köttbullevarning

Spinner silk s/s blouse, vintage chalk

Det var den som låg i paketet jag hämtade igår. Blusar av det här slaget är egentligen inte min grej. Alls. Jag är en renodlad tunikatant. Men eftersom jag samtidigt lever med en fot i framtiden. Den framtid som vi hoppas att vi har framför oss. Den som permanent boende på Kap Verde.
Och när jag var där i december så saknade jag lite blusar att ha till kort kjol. Så därför slog jag till på denna på finfin rea. Men. Jag börjar definitivt fatta varför jag är en tunikatant istället för en blustant. Anledningen stavas köttbullevarning:


Behålla eller inte är därför frågan just nu... Vad tycker ni? See you sen. Kram!

12 kommentarer:

  1. Ärlighet är bäst, eller hur?

    Nja...säger jag. Tycker faktiskt inte att den är så du, vad jag har sett dig ha tidigare. Men, frågan är ju vad DU tycker! Känns den inte bra så kanske den bara blir hängande?

    Min tveksamma tröja: ja, den får åka tillbaka..hur cool den än är, för om jag tvekar nu, när jag inte ens haft den en gång, kommer jag då att välja den en morgon? Försöker tänka så men det är ju inte lätt...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Forbid Me Not: ärlighet är absolut bäst! Tack för det! Och du har helt rätt; om man tvekar nu innan man ens har använt den, hur stor är då chansen att den blir använd? Inte så stor säger jag också. Tack snälla för hjälpen. Det lutar åt skicka tillbaka just nu... måste bara kolla om man får det eftersom den var på rea... Kram!

    SvaraRadera
  3. Godmorgon hjärtat!
    Blusen är söt men skulle inte välja underklänning att ha under den. Tror det blir mycket bättre med bara ett baslinne under..prova dig fram lite. Har senaste året ökat min blus avdelning i raketfart..förstår ingenting, haha. Testa nu i lugn o ro..
    Ha en skön lördag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Annelie: det lutar åt att skicka tillbaka, fick en bra tankeställare av Forbid Me Nots kommentar, hon har ju rätt... men ska prova igen bara för att bli helsäker. Eller börja vela... haha... Hoppas du får en fin dag vännen! Kram!

    SvaraRadera
  5. Håller med Anneli. Prova den med ett kortare linne och jeanskjol så kommer du få se på grejer. Lovar! Superfin blus. Vore synd att låta den gå!

    http://www.folkmalmo.se/se/article.php?id=15576&art=5991221&grp=471541

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Josanne - jeg elsker din humor og selvironi.
    Takk for at du får meg til å le :D
    Og jeg syns du er finere i tunika enn i denne blusen.
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  7. L8: hmmm... så kom du där och satte nya griller i huvudet på mig... attans... ;o) Något säger mig att du kan ha rätt så det får fundreras lite till. Kram!

    Ingrid: :o) Tack snälla! Kram!

    SvaraRadera
  8. Som du har den på bilden så säger jag "inte behålla", men som flera kloka damer redan sagt så blir den nog mer Josanne utan lång underklänning/tunika under. Lyssna på dig själv, för mig är du säker i din stil.
    kram

    SvaraRadera
  9. Hilde: tack för din kommentar. Jag hade bestämt mig, började vela, men nu lutar det åt inte ha igen... att man aldrig ska kunna bestämma sig när det gäller Mollysar utan att man alltid först måste gå igenom detta evinnerliga velande... :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Hmm - det var en svår nöt... Men den känns ändå som dig! Dock hade jag tagit ett tight linne med spetskant under som stack fram en bit, i svartgrå, blågrå eller chalk. Och haft den till just de jeansen du har på bilden! Har inte tro på den till kjol.

    Så - om du testar med något annat under, tror jag den ska få stanna!

    Kramar!

    SvaraRadera
  11. Jag köpte den också på OM butikens 70%.......samtidigt som jag köpte tunikan du har också i samma serie. Tunikan är ju en oaw känsla direkt man sätter på sig och man vill behålla direkt. Blusen är fin men med lite tvekan.Har man något längre under blir den lite konstig.Jag provade den till jeans och med ett linne som stack lite under och då tycker jag att den blev lite bättre.Den är ju väldigt fin bak också.Så den får stanna här ett tag till.Hela den där serien är ju väldigt skön på och inte alls elektrisk heller....Me like....
    Hoppas att du kommer fram till hur du ska göra med din :=)

    SvaraRadera
  12. Oslotigern: klurigt är vad det är... jag velar fram och tillbaka så nu har jag bestämt mig på att sova på saken och det jag spontant känner när jag vaknar; ha/ inte ha får gälla. Tack för tips dock! Kram!

    Halvan: ja tunikan blev jag kär i på studs när jag provade den. Därför trodde jag detsamma om blusen. Men icke... så nu har jag bestämt mig på att sova på saken och det jag spontant känner när jag vaknar; ha/ inte ha får gälla. Kram!

    SvaraRadera