Powered By Blogger

onsdag 16 februari 2011

En tjurig bitterkärring som är glad också...

Det här låter kanske som ett hån mot er som jobbar och sliter, jag hade förmodligen tyckt det själv för att halvår sedan... men att vara arbetslös är ta mig tusan ett heltidsjobb som håller på att göra mig komplett galen just nu...


Det finns nämligen absolut inte den minsta hejd på allt shit man ska fylla i på Arbetsförmedlingens hemsida. Mina sidor, gör det själv och det är väl okej om det hade funkat smidigt... vilket det alltså inte gör utan istället är ett evighetsgöra... Grrr...
Ja jag vet att jag framstår som en äckeltjurig och I-landsbortsämd bitterkärring...

Fast jag är lite glad också, för Bosse katt är faktiskt en hel del bättre idag! Han har käkat lite sås från mjukmat och tonfisk och han har druckit både mjölk och vatten. Han är dessutom mer närvarande både fysiskt och mentalt.
Men som pessimist, eller realist som man också kan kalla det eftersom det låter mindre deprimerande så har jag ställt in mig på att det är tillfälligt. Katt snart 17 år gammal och tunnis talar sitt eget språk.

Tusen tack igen för ert stöd, jag är massa rörd och skitglad. Ni är bäst!!! Kram!

10 kommentarer:

  1. Det är ett heltidsjobb att vara arbetslös. Jag minns att alla frågade mig vad jag gjorde på dagarna... Jag minns. Fick en fet påminnelse när jag läser vad du skriver... det var skitjobbigt och skitdeppigt med alla papper och intervjuer hit och dit... skickar lite energi till dig. Vissa saker fick min man hjälpa mig med för han hade lite mer distans till det :) Han kunde inte göra intervjuerna (haa-haa) men han var snäll och letade jobb bland annonserna och skötte "kassakortet". Stå på dig! Kraaaam!

    SvaraRadera
  2. Stackars lille Bosse! kan han ha fått lite tandproblem? Sånt kan få kissarna att tackla av väldigt snabbt för det gör ont och dessutom få de inte i sig så mycket som de borde. Då kan veterinären hjälpa till så det kan ju finnas en bra lösning.

    Men skönt att han är lite bättre ändå. Ta väl hand om honom nu!

    Kram från V

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra! Inte att du får spunk på att gå hemma, utan att kissen mår bättre:) Pussa Bosse Gunnarsson från mig! Kram!

    SvaraRadera
  4. Skönt att Bosse Katt fått i sig lite mat. Ge honom en styrkekram.

    SvaraRadera
  5. Åh Bosse katt! Han ser ju ut som rena ungdomen på bilderna! Så jobbigt för er, usch.
    Jag var med min katt hos veterinären idag och de sade att han har något fel sitt hjärta. Helt plötsligt slog det mig då att det kan innebära att han inte lever jättelänge till. Det känns hemskt! Fast han bara är sju år. Han kom till mig från Kattkommando Syd, hans förra ägare kunde inte ha honom längre och hade tänkt avliva honom. Så han kom till oss istället. Krama den underbare, vackre Bosse Katt från mig.

    SvaraRadera
  6. Bah, jag har visserligen jobb, men som du säger, att söka nytt är verkligen ett heltidsjobb och nästan omöjligt när man s a s har ett redan, vilket tyvärr avskräcker mig. Kalla mig gärna bekväm, men så funkar det tyvärr för mig. En vacker dag, kommer jag dock göra något åt det...sen...när det inte är så mkt annat.. ;)
    / Slöfisen

    SvaraRadera
  7. Tror min sambo och du är ganska eniga om AFs fyllerisida =)
    Bra att Bosse katt får i sig lite och jag förstår hur du tänker för 17 år är en hög ålder för en kisse. Kanske han ska göra en seniorkoll på djursjukhuset?

    SvaraRadera
  8. Åh, lider med dig. Både angående AF och Bosse. Vad sorgligt det är när man vet att någon inte kommer att finnas så länge till och ändå kan man inte förbereda sig på sorgen.

    Hoppas att ni får ytterligare tid tillsammans.

    SvaraRadera
  9. L8: tacktack för att du fattar! Jag började känna mig som värsta slöfockdåren där ett tag, men om du kände det samma så måste det nog mer vara AF och inte mig/oss det är fel på... :o) Kram!

    Viola: jag är så sjukt dålig och egotrippad matte som inte har ”vågat” ringa Djursjukhuset eftersom jag är rädd för att de ska föreslå avlivningsspruta och ingenting annat... men kommer att ringa veterinär imorgon om det inte har blivit bättre. Kram!

    Linda: Gunnarsson har mottagit en puss från Gunnarsson och han säger puss tillbaka.. ;o) Kram!

    Anneli: tacktack snälla, en kram är levererad och skickar några från oss båda tillbaka!

    Silverdeer: bilderna är tagna i december så de är hyfsat nya men nu är han betydligt mer grånad och slokad... :o( Oj vad trist med din katt! Jag håller alla tummar och tassar vi har här på att det inte är något livshotande hjärtfel på honom. Jag har ocksp katter från Kattkommando Syd, inte Bosse men däremot är PimPim, Mazarin och Smilla därifrån. Ja, jag vet, vi har ett smärre zoo här. Kramar till dig och din katt!!!

    Madde: jag förstår dig till 150%! Jag kände exakt detsamma när jag jobbade, jag ville inget hellre än att söka nytt jobb men tiden räckte helt enkelt aldrig till. Så glöm att det är du som skulle vara bekväm, för det är verkligheten, tyvärr... :o( Men håller tummarna för dig! Kram!

    Helen: vi gjorde en koll på honom i november och då var allt helt okej, de var till och med förvånade att han var så gammal... men det ändras ju som sagt snabbt. Säger som jag skrev till Viola: jag är så sjukt dålig och egotrippad matte som inte har ”vågat” ringa Djursjukhuset eftersom jag är rädd för att de ska föreslå avlivningsspruta och ingenting annat... men kommer att ringa veterinär imorgon om det inte har blivit bättre. Kram!

    Äppelträdet: nä det är just det att man inte kan förbereda sig. Jag försöker verkligen visualisera bilden att han försvinner och inte finns längre men det är bara så jäkla hemskt och ”overkligt” så det går inte ens att tänka på det... tack för snälla ord och stöd! Kram!

    SvaraRadera
  10. Inte är du nån dålig matte heller!
    Viola kan ha en poäng om tänderna kom jag på nu. Min gammelkatta tappade sin ena huggtand och hon var helt utslagen i 2 dagar innan den trillade.

    SvaraRadera