Powered By Blogger

söndag 6 februari 2011

Dagens - i skurat hem & bland svabbade vovvar

Det vilar något bisarrt och framförallt rebelliskt över söndagarna i min värld. För medan det i den bibliska sfären förespråkas vilopaus denna veckodag så har den förvandlats till raka motsatsen här. Det finns nämligen inget annat dygn i veckan där skurhinkar, disksvampar, dammsugare och tvättmedelspaket går mer fetbärsärk i vårt hem än just under veckans sista 24-timmarsperiod.

Och denna upplaga är inget undantag. För det har fejats som fan i vår lilla boning idag. Till och med fyrbentingarna har blivit svabbade efter både konstens alla regler och instruktionerna på deras dyra schampoo- och balsamflaskor...



















... medan, jag, the matte, har fnurat runt i Städlandia i skönaste mysstassen. Där självklart min Mollyhoodie spelar huvudrollen. :o) Och med det duktighetsskrytet blottat så stänger jag ner här för denna veckan. Men om ni mot all förmodan har lust, tid och allt sånt så ses vi imorgon. GodNatt & kram!

7 kommentarer:

  1. Åh så sött! Finns det nåt ynkligare än en blöt hund? Skulle vara en blöt katt då =)

    Lite samma här hos oss med städningen. Lördagar rider dottern så då hinner vi inte.

    SvaraRadera
  2. Helen: visst är det lite skumt att man "tycker synd om" de nyduschade djuren... de behöver ju det men vi köper deras tycka-synd-om-blickar rakt av... lättköpta som vi är ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Tack för hälsningen allihop. Märkligt det där med vilodagen, inte är det söndagen i alla fall...skämt åsido så har vi haft full fart idag.
    Otto har sett ynklig ut utan tvätt, han gillar inte när vi börjar packa och ändå är jag blixtsnabb, lite av med Guds hjälp och en tandborste så klarar man sig alltid.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Hej! Här brukar söndagar också vara så :) Söta vovvar du har :) Kramar och sov så gott!!

    SvaraRadera
  5. Underbara voffsen, så söt lite halvblöt;)
    Vad snygg du var i inlägget längre ner med din fields of lace! Söndagar är bra städdagar;) skönt att få det gjort=)

    Kram fina underbaring!
    Adela

    SvaraRadera
  6. Så söt (vovve & matte)! ;)

    SvaraRadera