Powered By Blogger

tisdag 15 februari 2011

När gamla synder dyker upp...

I jakten efter mina intyg har en hel del annat också studsat ut ur gömmorna. Bland annat forna ”pinsamheter”. Som min ”modellkarriär” till exempel... ;o)


Reklam för sportstrumpor. För si så där 12 år sedan. Inte vidare mycket till modellkarriär alltså men däremot en jäkligt stor påminnelse om att jag faktiskt har varit och därmed kan vara smalare än vad jag är idag...
Jag vet att jag inte är dunderfet i dagsläget men så här mycket har jag aldrig vägt tidigare och jag trivs inte alls med det. Dessutom har kläderna börjat sitta allt mer tajt på ett ytterst osnyggt sätt de senaste veckorna.

När gamla synder dyker upp vaknar funderingarna till liv, så därför kastar jag in bilden här som en egenpåminnelse om att det kanske är dags att tagga ner på ostbågarspåsar, sena såsmiddagar och rödvin... Sen ska det ”bara” bli verklighet också... Hmmm...
Ger mig själv den här veckan för att få in det i skallen, mental peppning... Eller har ni bättre tips på hur man kan gå från sunk till sund?

Ha en riktigt bra dag. Återkommer med bland annat lite till salu senare. Kram!

5 kommentarer:

  1. Snygg då också!! Fast man förändras ju med åren, 12år sedan var du ju ung! Nu får jag predika för dig som min kära make brukar göra för mig..vi kvinnor bör/skall ha lite x-tra fett på kroppen när vi blir äldre (medelåldern). Vi blir mer utsatta annars när vi blir gamla eller sjuka, måste ha lite att "ta av" säger han! Låter det bra tycker du, haha.. Ge goda råd kan inte jag dessvärre. Kärringen mot strömmen äter o stoppar sig efter behag o har så alltid gjort! Fast förr tränade jag ju massor förstås, det gör jag inte idag av kända orsaker. Du kanske har haft någon form av träning tidigare som du kan återuppta lite försiktigt..?! Mental pepping är nog bra början!
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Är det du? Så coolt att vara omslagsflicka :-) Inte roligt när man känner sig tjock och inte trivs, men oftast hjälper det mot känslan (verkligt resultat är väl nåt annat...) att bara träna nån gång, så känner man sig lite "stramare"! Annars är små enkla justeringar bäst. Har själv gått från mellanmjölk till lättmjölk förra året. Sånt funkar! Till sist - du är fin som du är!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Snyggegumma! Gud vad skönt det ser ut att springa på stranden, ljumma vindar och solbränd hy...
    Ja, jag drömmer mig bort till värmens land. Här sitter man småtjock i en kliande ylleklänning och undrar när det är fikadags?
    Vintern kan bara dra åt h-e!!

    KRAM!!!

    SvaraRadera
  4. 12 år sedan... ser ingen skillnad!

    SvaraRadera
  5. Ser inte heller nån större skillnad mot nu! Du måste vara en mästare på att dölja fläsket;) Lite coolt att du gjort reklam så där! Kram gumman!

    SvaraRadera