Powered By Blogger

tisdag 15 februari 2011

Dagens – hemmavariant och i blåsväder



















Ni lär garanterat vara helt utmattade av mitt tjat om pappershögar, intygsjakt och allmänt städrens. Så därför drar jag inte upp att det är det jag håller på med idag också.
Jag kan istället köra en liten väderleksrapport härifrån den nordvästra delen av Skåne; där det för tillfället är grått men dock med hastiga minisolglimtar emellanåt, grader har jag ingen koll på men jag klassar det som kallt som i minusgrader. Och framförallt blåsigt utav bara helesfyr.
Den fullständigt ointressanta redogörelsen får vara allt för nu. Ses sen. Kram!

7 kommentarer:

  1. Men du ni har ju barmark - svårt avis på det ;) Vi har ca 40 cm snö i innerstan :( Jag har en underkjol i dark powder på väg hem :))
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Då kontrar jag med vädret här då som är soligt men så jävla kallt då det blåser hemska vindar!
    Snygg du är :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Tjena snygging. Åhhh, den fina toppen jag gissade fel på. Gissade på att något annat åkte med i kassen.. hmmm... typiskt. Har du köpt några snygga pärmar med slurpiga register nu gå när du sorterat papper?! Så du slipper göra det om 10 år igen. Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh fy vad avis jag blir på barmark- helt utan is och snö! Här är det mer vinter än nånsin...


    Kram!

    SvaraRadera
  5. I sydvästra Skåne är det så kallt och blåsigt att man inte vill gå ut.
    Tänker på ditt inlägg om högtider. Tack för det! Tänk att folk kan bli så provocerade av småsaker. Själv väljer ofta att jobba under högtider (är sjuksköterska). På jobbet behövs jag verkligen och kan bidra till att göra en utsatt människas tunga stunder litet bättre. Jag brukar titta på Paulo Coelhos blogg och angående alla hjärtans dag skrev han igår: "If you don't have someone to say "Happy Valentine's Day" to, don't worry; real life does not take place in Disneyworld".
    Jag tänker ofta i de banorna. Livet äger rum här och nu , till vardags. Högtider bygger på att man har en gemenskap och det är inte alla förunnat. Jag förgyller mon vardag och gör mitt bästa för att fixa högtider så bra jag kan. kram

    SvaraRadera
  6. Ja, det är riktigt vidrigt kallt i blåsten. Men du är snygg som vanligt i dina outfits :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  7. Det är -5 på östra sidan så det är det nog hos dig också.
    Ja det blåser - igen - så det kanske blir ny soptunnehämtning i gatan i morgon bitti =)

    SvaraRadera