Powered By Blogger

onsdag 2 februari 2011

Hur jävla svårt ska det vara liksom?...

Jag vill varna för att jag kommer att bete mig bra mycket värre än ungarna som ligger på golvet i matbutiken och gallskriker för att de inte får godis.
Jag kommer att framstå som en av de värsta übergnälliga jävlarna med hela skallen invaderad av löjeväckande I-landsproblem. Och det är precis vad jag har också. Vilket har gjort mig riktigt skitsne. På två paketrelaterade saker.


För det första så har mitt paket från DeepFling legat och drällt på Posten i Stockholm i två dagar. Hur jävla svårt ska det vara att skicka hit det. Grrr!!!

Fast ännu mer förgrymmad är jag på en webbutik som uppenbarligen har ännu större problem med att sända iväg beställningar. Jag klickade för en vecka sedan, förra onsdagen, pengarna för det klickade reserverades på mitt konto direkt.
Och sedan har det inte hänt ett skit mer. Pengarna är fortfarande reserverade, ingen Molly har kommit utan istället står det att läsa på min sida hos den berörda webshoppen att beställningen väntar på granskning.

Vad då för jävla granskning undrar jag... Har mailat och frågat men inte fått svar. Är det Mollyn som ska synas i sömmarna eller är det jag som måste genomgår någonslags megaomfattande personkontroll innan jag får handla där... För hur jävla svårt ska det annars vara liksom?... Någon annan som råkat ut för det här och kan berätta för en I-landsbitter käring i Skåne vad det handlar om?

Japp, jag vet att jag är löjligt barnslig i mitt gnällande. Men jag varnade er, remember... ;o) Vi ses när jag har slutat sura. Take care och Kram till dess!

10 kommentarer:

  1. Pretty Vilken butik är det?
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Att utlandspaket blir liggande i Stockholm några dagar är ju säkert bara för att de ska gå igenom tullen tror jag, så det är säkert vanligt. Sen är jag nyfiken på vilken den andra shopen är??

    SvaraRadera
  3. Också nyfiken, vilken är det du inte får mollysarna ifrån? Har MEGAproblem med att få ut varorna från Fitts & Company som jag beställde och betalade för i DECEMBER!! Har varit i kontakt med dem och har förstått att det inte hänger på dem, så har valt att inte blogga om det än, men står inte ut länge till...

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Posten i Stockholm har helt klart bekymmer m sin effektivitet - jag hade ett paket liggandes där i 3 veckor innan de behagade skicka ner det - och inga besked gav de under tiden trots påstötning.
    Paketet innehöll julklappar beställda i början av december och jag fick dem i början av januari....
    Hoppas du får dina paket snart!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Surt.

    @Oslotigern: blogga om det! Jag bställde av Amy runt förra julen. Enbart strul. Det tog skitlång tid innan jag fick paketen och samma dag som de äntligen kom fram mejlade de och meddelade att en grej var slut. Typ en månad efter att jag hade beställt och en vecka efter de hade skickat. Ett plagg var dessutom två storlekar för stort och det tog evigheter att få tillbaka pengarna. Nu innan jul gav jag Amy en andra chans och beställde ett plagg från rean. Flera veckor senare mejlade jag och frågade vart det tagit vägen. Då hade de inte fått hem det ännu! Och inte ens meddelat mig det. Jösses. Jag avbokade genast och fick faktiskt tillbaka pengarna ganska snabbt.

    Det är många som har liknande historier att berätta. Sämsta shoppen någonsin.

    SvaraRadera
  6. Jag vet fler som haft problem med Fitts, jag har själv lovat mig att aldrig handla där mer. Tex drar de pengarna direkt vid beställning av preorder vilket jag inte tycker är rätt. Nej, ska ni beställa från USA gör det hos Deepfling.

    SvaraRadera
  7. Det finns en Taradiddle dee dress, royal i storlek 3 på tradera nu!! Det var väl en sån du var ute efter??? Lycka till!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Då har Äppelträdet och efva övertygat mig - orkar inte vänta längre! Blir bloggings om Fitts & Companys urusla service!

    SvaraRadera
  9. Tjo ! Kvinnan med Temprament som en Lejonhane haha.
    Ah, såklart har du all anledning att bli förbannad ! Värsta är att behöva vänta på prylar... helst när slantarna är borta från kontot åxå .
    veckans största kram går till dej !

    SvaraRadera
  10. Tack söta för era kommentarer. Jag har ju lite svarat, även om jag egentligen inte har svarat ;o) på era kommentarer i inlägget jag gjorde nyss... Kramkram!

    SvaraRadera