Powered By Blogger

tisdag 22 februari 2011

Rock-a-fellow, vintage berry – en liten studie

Monika ville se lite fler bilder på Rock-a-fellow silk slip dress, vintage berry, så jag har tagit lite sådana. Inte ett helt enkelt uppdrag eftersom det är skitsvårt att översätta färgen korrekt från verklighet till bild.
Det gick lite sisådär men det här är ändå så hyfsat nära sanningen jag fixade:


Den är inte riktigt så lila som på produktbilden för den har liksom lite åt vinrött i sig också. Hmmm... klurigt att beskriva... På sista bilden ser man i alla fall skillnaden mellan rock-a-fellown och Chrysalis minigown, lite lilac.
Det får vara allt för nu, har en del att fixa men jag kommer tillbaka senare. Kram!

4 kommentarer:

  1. Snygg ser den ut - perfekt för dig!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Stod och pillade på 3 st rock-a-fellows igår på Ajabaja som var i nyans med varandra. Underbara färger alla 3 man skulle kunna ha dem bara hängandes bredvid varandra där hemma för det är precis sådana färger jag gillar. Mums!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Tusentack snälla rara du! Nu har jag fått en mycket bättre bild och måste jaga tag på denna nu. Stor kram från Monika

    SvaraRadera
  4. Bina: tackar och bugar, hoppas den ska bli bra, snygg färg men lite klurig rent matchningsmässigt... Kram!

    Jeanette: precis vad jag har just nu, de jaghar hänger som tavlor på garderobsdörrarna... för jag är ju inte alls knäpp... ;o) Kram!

    Monika: klart jag hjälper till om jag kan. Hoppas du hittar den, tyvärr vet jag inte mer var den finns, kolla AjaBaja där jag köpte min för någon kan ju ha lämnat tillbaka. Hittar jag den någonannanstans så hojtar jag. Kram!

    SvaraRadera