Powered By Blogger

onsdag 2 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 1 (av 15)

Nu när jag har hållit på att härja runt i min Mollyrob för att rensa ut så har jag upptäckt att det finns en hel del plagg som jag aldrig kommer att göra mig av med. Det är dels saker jag använder mycket och dels de som för en lite mer tillbakadragen tillvaro i garderoben, vissa i väntan på en annan årstid, andra på rätt tillfälle, typ.

Jag tänkte att jag skulle prångla ut alla i en lista men det var så många så jag delar upp det på ett inlägg per plagg som jag droppar ut här. Kanske ett om dagen, kanske varannan dag. Jag får se vad jag känner för. Kanske inte så skitkul för er? Men ni får hojta om det blir för jäkla tjatigt... Okej, nu kör vi, först ut:



















Prairie short strap dress i almost black, chalk och lite green

Även om det är Johanssonskan som är iklädd den vita här så har jag alla tre själv. Det började med den svarta, inköpt i Stockholm i slutet av april förra året. En ynka provning och jag var fast direkt. Fullpris eller ej, den skulle bara med hem. Strax därefter uppenbarade sig den vita på Tradera och jag slog till snabbt som attan på köp-nu. Och hagalen som jag är inleddes jakten efter den gröna. Även där blev Tradera räddningen och i slutet av juli fullbordades trion.

Varför gillar jag då denna lilla trasa i flera färger så mycket? För det första är materialet lovely, lätt och skönt att ha på sig. Sedan tycker jag att den funkar till allt, uppklätt eller nerklätt, som så ofta med Mollysar.
Och det får vara allt för nu, för jag ska strax iväg och fixa naglarna, lite senare blir det semlor hos min mamma och min brorson. See you sen. Kram!

10 kommentarer:

  1. Tjatigt? Inte en chans.
    Sån fin vill jag också ha! Har bara fingrat på en i butik och jag håller med om materialet; ljuvligt!

    Och dagens glada nyhet: Jag vann! Man var inte diskad för att man redan hade en von Benzo CD. Snart har jag en signerad av allihop. =)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad jag blev sugen på en sån. Ni bloggare alltså! Som alltid ska dra oss oskyldiga läsare i fördärvet.

    SvaraRadera
  3. Alltså, ärligt? Vad ville blogger säga mig med verifieringsordet horspar?

    SvaraRadera
  4. haha, sikken morgon chock att se sej själv där till höger i läslistan haha.
    Ja Prairien är helt underbar ! Fan .... jag sålde min svarta.... hur dum får man vara ? Så skulle du höra, lukta eller se någon svart eller grön... i storlek 3 så skrik !
    Semlor... Ah... gött !
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  5. Underbar bild på dig och Johanssonskan. Otroligt slurpiga... slurp med semla! Har du en bättre dag idag? Hoppas! Kram!

    SvaraRadera
  6. PS Jäkla tjatigt... är du tokig eller är du från Skåne, haa-haa! Klart du ska "tjata". Älskar det. Kör så det ryker. Väntar med spänning!

    SvaraRadera
  7. Underbart!
    Bra idé att visa upp de plagg man älskar. Istället bara för att sukta efter nya :-) Jag talar till mig själv här, haha..
    Älskar prairien, har en ljusgrön men skulle gärna ha en svart.
    Ha en fin dag och njut av semlan!!

    kramar!!!

    SvaraRadera
  8. Löve min i svart men skulle vilja sätta klorna i en powder. :)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Åh, Då blir det till att lägga till ytterligare plagg i min lilla önskeliste-bildspelsmojj.
    kram

    SvaraRadera
  10. Helen: GRATTIS, vad kul att du vann, jag lästa hos Satanja att en Helen vunnit och jag hoppades att det var du. :o) Nu får vi hålla tummarna att de blir världskända, och det snabbt som attans så att du kan sälja den signade plattan och köpa en ny Nymph i bättre size och lite fler Molly-godbitar. ;o) Kram!

    Äppelträdet: f´låt det var inte mening... ;o) Horspar... haha... ja du, vad säger det... mer än att vara ett jäkligt kul ord som jag hoppas att jag kan få chans att använda i något sammanhang... :o) Kram!

    Johanssonskan: alltså darlingtanten, är du helt slut i huvudet... Hur fan kunde du sälja den som du var så jäkla grymmesnygg i... Grrr... ;o) Den gröna jag har är en 3:a, de andra är 2:or så hittar du/jag/vi en grön i 4:a så kan den kanske vara ett bättre klipp för dig som har lite mer att komma med på kvinnofronten än vad jag har. :o) Kram!

    L8: haha... ja vistt är jag och tant J slurpiga... ;o) du är en toka vännen... ;o) Men slurpigt var det i allra högsta grad med semla! Och I keep on tjating då då... :o) Kram!

    Lingonberrie: ja även om det inte framkom så var faktiskt en av mina egotankar att lyfta fram det jag har för att just kunna glädjas åt det istället för att bara sukta efter nytt. Och det funkade. :o) men en svart till dig är nu under span sötegumman. :o) Kram!

    Jeanette: haha... inte locka in denna tant att tänka vill-ha i ännu fler färger, fy dig... ;o) Så nix, ingen powder till mig men väl span efetr en till dig... :o) Kram!

    Annika: sorry... det var inte meningen... Som jag skrev till Lingon: även om det inte framkom så var faktiskt en av mina egotankar att lyfta fram det jag har för att just kunna glädjas åt det istället för att bara sukta efter nytt. Så meningen var INTE att sätta fler vill-ha-griller i huvudet på er andra... Kram!

    SvaraRadera