Powered By Blogger

torsdag 3 februari 2011

Jag kan inte ens skylla på att jag var full...

Jag erkänner rakt av; jag är både skamligt förvirrad och rätt fett sjuk i huvudet! Drar dåreriet jag bygger upp det uttalandet på i hyfsat korta drag här och nu; Jag var inne på TinTinstyle och spanade Primeboots i den ljusa varianten. En liten dröm jag burit på ett tag.

Såg att de hade dem i storlek 39, som har varit slutsålda tidigare. Så jag lägger dem i shoppingkorg bara för att få bekräftelse på att jag inte hallucinerar...

Får sedan för mig att jag ska registera mig där, kul med nyhetsbrev och dessutom bra att ha allt inknappat redan den dagen jag har råd med Primisarna liksom. Jag fyller i och donar. Trycker nästa och har mig. Och vips hoppar orden ”Tack för din beställning” emot mig.

Jag har liksom lyckats köpa Primebootsen när jag egentligen trodde att jag bara hojtade lite försynt att jag fanns... Och jag kan inte ens skylla på att jag var full och därmed inte hade koll på vad jag gjorde... Attsingen!



















Japp där var de, uthämtade från Posten och live på mig i årets spontanaste provning. För er som undrar hur fan man kan vara så urbota korkad så hänvisar jag till första meningen i det här inlägget...

Och som vatten på kvarnen till er som har uttalat att ni förutsätter att vi Mollybloggerskor har grymma problem med att finansiera vår shopping så kan jag avslöja att nix, jag har inte råd. NU. Så det blir faktura med delbetalning på 2-3 gånger. Om det betyder att min familj får svälta ihjäl, vi blir vräkta och jag tvingas svinga lackväskan på horstråket återstår att se...

Och för er som undrar vad som hände med redovisningen av mitt paket från DeepFling; det kommer imorgon. För nu ska tant Dumhuvud laga mat... Kram!

22 kommentarer:

  1. Hahahahah!! Säg till om det blir lackväska på hor-stråket för då blir jag med;)Stövlarna är verkligen skitsnygga och jag förbannar mina feta vader....Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Hahaha - du e inte klok Madicken far genom mitt huvud. Kan avslöja att jag varit millimeter från att göra samma bravad hos DF så du är i fint sällskap ;) Snygga som attan är de och jag är svårt frestad!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. *asg* du är ju bara för härlig!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Men åååå så fina de var på!!

    Jag köpte nyligen ett par helt nya likadana ljusa på nätet här i Norge (finn.no) från en privatperson. Jag köpte dem i tro om att det var ett par 40 som det stod i annonsen men när jag fick dem var det ett par 39!! Gissa om jag blev förvånad!!?? Säljaren tar såklart tillbaka stövlarna eftersom hon hade skrivit fel i annonsen, men hon har såklart inga pengar just nu!!! Så nu sitter jag här med ett par skitsnygg ljusa Primeboots som är för små och måste vänta på och få tillbaka pengarna!! Frågan är då.... när jag får tillbaka mina pengar.... ska jag då köpa ett par i en nätbutik till fullpris?? De är ju inte billiga direkt!! Men åååå så snygga de var på dig!!! Du såg lite somrig ut och det är hääärligt!!
    Snygga är dom men synd att du "råkade" handla dom just när du inte hade råd.... Du kanske kan se om du ska rensa mer i garderoben (inte kul!)...??

    Kram.

    SvaraRadera
  5. haha, du är bara för läcker !
    Jag är snart åxå på ! ja eller så kan jag bli hallick åt dej & Linda ;-)
    jag jobbar tokpass nu i helgen men ibörjan på nästa vecka kan vi väl ta en fikeluring ? Det var ju HUR länge sen som helst nu ju . Fundera så hörs vi av på något sätt :-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  6. "Tokfia"..!! Så det kan bli..men vad gör det om hundra år!?? (som vi säger..) Det är nu du lever o mår bra o ville ha just dom, då kan det inte bli fel.. Allt brukar ordna sig ändå..
    Snygga är dom på dig o grattis!!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Du är för härlig! Vi shopping galna lever utan mat ett par veckor för att finansiera våra köp, så du är alldeles normal (du har väl läst hur vi är?). Jättesnygga är dom bootsen.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Supersnygga!Det samma hände faktiskt mig.........men det var Fondan i military........måste också klickat fel eller nåt för helt plötsligt stod det just "Tack för din beställning".Till saken hör att jag är supernöjd med min Fonda så det var väl meningen. Var nog lika med dina Primeboots......du skulle liksom ha dom bara. KRAM Halvan

    SvaraRadera
  9. Du är en underbar tjej Josanne! Jag pratar i luren med dig närsomhelst vet du..Odde hälsar till Modde med stooooor kram och kärlek tillbaks
    :-)

    SvaraRadera
  10. Åh, jag älskar dig "tant Dumhuvud"! :) Om du visste hur många gånger de där 39orna prov-legat i min shoppingkorg hos Tintin! :)
    KRAM!

    SvaraRadera
  11. Hej!

    Du är ett aldeles förtjusande dumhuvud tycker jag, fin är du också i stövlarna.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  12. hahaha! Att vi samtidig gjorde nästan likartat köp...
    Jag hade nämligen bestämt mig: ville ha ett par ljusa primeboots. Men ack vad dyra de är...var inne var och varannan dag på tintinstyle och plötsligt hade jag liksom bara, på trots??, lagt dem i korgen och betalat! Tur att jag inte handlat några mängder på ett tag säger jag bara...och att jag än så länge inte varit så galen i så många nya mollysar (men naturligtvis så dyker det upp drömmollysar på T....)
    Det är farligt med lite tid ibland...och längtan efter vår och ljusare tider...

    Därav kommer jag tvinga mig att göra en rensning nu. Har redan förberett mig genom att prova en del saker som hängt lite för länge oanvända för att se hur jag ska göra...

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Men förstår du hur bekvämt du kommer gå där på Industrigatan (är det fortfarande "the street not to be at"?
    Vi har alla gjort våra märkligheter - du är bland förvirrade vänner!

    Kram

    SvaraRadera
  14. Haaaa du är för rolig! lackväskan på horgatan...jag vill se de i då fall;)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  15. Hahahaha! Du är ju rolig!
    Funderar starkt själv på att ta en promenad med lackväskan! Vet bara inte riktigt VAR i Min Lilla Stad horstråket är... Ska kanske spana efter tjejer med lackväskor nästa gång jag är på stan!!!!
    Ursnygga Primes!

    SvaraRadera
  16. Haa-haa! Du är crazy :) Snygga skor. Perfekt till våren :) Kram!

    SvaraRadera
  17. Oavsett hur det gick till är de ju jättefina!
    Säger som Linda; önskar mig smalare vader i födelsedagspresent =)

    SvaraRadera
  18. Tusen tack för era kommentarer. Kul att man inte är helt ensam om att stolla till det på klickknappen... ;o) Och ja vi kanske skulle ta en liten Odd Molly-träff med lackväskor nästa gång... ;o) Kram på er!!!

    SvaraRadera