Powered By Blogger

tisdag 8 februari 2011

Efterlysning – en plötsligt insikt...

Jag har plötsligt kommit till insikt med att jag allra troligast behöver den här:

Kettle coat, rouge

Så härmed efterlyser jag den i storlek 2 eller 3. Har du den att sälja eller mot all förmodan vet var den finns så please hojta. Är det någon som istället är lite swappsugen så kan jag tänka mig ett byte med denna besläktade godingen:

Kettle cardigan, lilac

Jag har den i storlek 1. Köpt på AjaBaja och bara använd ett fåtal gånger, tyvärr är den en smula liten till mig, tags finns.
Idag skiner solen, om än lite diskret, och jag mår bättre så det känns som lite revansch för gårdagens misär. Hoppas ni får en bra dag därute. Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Hej Snygging! Du kan få köpa min röda 2:a, för jag har span på en multifärgad..

    SvaraRadera
  2. -och jag är intresserad av den lila om du vill bli av med den, men skulle behöva prova...! Mejla mig!
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  3. Lingonberrie: men får du tag på multin då? Så du inte gör något dumt nu... Kram!

    Tina: mailar dig! Kram!

    SvaraRadera
  4. Fusk!! Jag vill också ha en sådan, haha.. Låter man som 5år eller..!? Har funderat sedan nyåret på om jag skulle ha en sådan, fast velat lääänge! Bestämde mig för att se om jag skulle hitta en i multi när vi var på resande fot, men icke dök det upp någon. Kan ju fortfarande hända, men söta Lingon är först av oss två åtminstone..
    Hoppas denna dagen blir mycket bättre..!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Det fanns både en 2a och en 3a i den röda kettlen ute på Outleten i Barkaby härom veckan.

    SvaraRadera
  6. Annelie: haha... som jag känner igen det där ”5åring-beteendet” ;o) har själv befunnit mig där X antal gånger... Jag tror att Lingon redan har en multi på väg hem till sig så kolla med henne. Hoppas du mår lite bättre också! Kram!

    Pingla: tack snälla för tipset! Dumt nog ligger Barkaby typ 60 mil fel ur min synvinkel men bra är att det verkar som att jag ska få adoptera Lingons på fredag. :o) Fast tacktack i alla fall! Kram!

    SvaraRadera