Powered By Blogger

söndag 13 februari 2011

Passionen saknas = inte bra, inte ha

Förutom ett massivt städröj så har jag även, och äntligen, blivit färdig med att droppa av ett mindre gäng Mollysar på Tradera idag. Den här gången har det inte handlat om tvekan utan om ren och skär slöhet, det är ju så förbenat trist och tidsödande... och saker som är belagda med just de egenskaperna har jag en grym förmåga att förtränga. Fett!...

Nej, den här gången har jag ett säljresonemang i ryggen som jag hädanefter kommer att hålla stenhårt på, trots att det ofta i avyttringssituationer där Mollysar spelar huvudrollen känns som att jag hör röster runt omkring mig och som megafonhojtar hej vilt. ”Sälj inte, sälj INTE” är deras tydligaste slogan...


... mitt försvar till de motviljorna har blivit att de plagg som jag aldrig blir sugen på/ känner för/ längtar efter att få använda garanterat kommer att trivas bra mycket bättre hos någon annan. För det händer att jag tar på mig saker i någonslags dåligt samvete över att de bara hänger där, trots att passionen saknas = inte bra, inte ha, enligt min nya insikt.

Och det är enligt den devisen som jag har rensat. Fast därmed inte sagt att det fortfarande inte befinner sig Mollysar i hängt förvar hos mig som snudd på aldrig får luftas... MEN som jag ändå inte riktigt är beredd att släppa. Så jag säger några i taget till den berömda poletten trillar hela vägen ner... Vad har ni för säljresonemang? Och för att avsluta det här så säger jag kram och god natt!

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Oj, vad mycket fint du säljer, synd att inte den här tanten är smalare.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Godmorgon hjärtat!
    Vad klok du är..!! Å duktig som kommit igång med med lite försäljning. Tja vad säger jag till mig själv, olika nästan varje gång tror jag. Bästa är väl o smida medan järnet är varmt, en timme senare kan jag ha ångrat mig, haha. Allvarligt så gör du ju helt rätt! Händer mig lite då o då, jag köper t.om i min lokala butik något i en färg jag blir störtförtjust i. Sedan upptäcker jag (lååångsamt..) att tex den färgen passar ju inte mig! Då har jag inte mage efter så lång tid gå tillbaka o byta fast plagget inte ens är använt, då gäller T för mig.
    Skärpning alltså från min sida, tänka till före vore inte så dumt..
    Ha en fin dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Eva: fast plånboken jublar säkert istället ;o) Ha en fin dag. Kram!

    Annelie: haha... precis min nya strategi också, att tänke efter före... sa jag som spontanklickade i helgen... ;o) Det tar väl bara lite tid att lära gamla tanter att sitta. ;o) Ha en bra dag. Kram!

    SvaraRadera
  4. Ah - vad duktig du är :) Måste ta mig i kragen och verkligen rannsaka mig för jag har alldeles för mycket i garderoben :0)
    Kramar

    SvaraRadera