Powered By Blogger

lördag 12 februari 2011

Dagens - ett småbisarrt skutt...

Bitchigt förbannad käring i ena inlägget, lullande dagenstant i nästa. Jag måste erkänna att det känns som ett lite småbisarrt kast även för mig. Men därmed inte sagt att jag inte antar det skuttet. Så here we go... Live and direct...



































Först under spankulerande vovvenad i byhålecity och sedan i slowmotiontempo on da båt. För ingen vecka utan en färd över sundet... :o) Maken fick välja klädsel, ett grepp som vi har infört för att slippa mina velerier i klädselland – enligt honom... Frågar ni mig så står han bakom ett plagg som han tycker är lite ”småporrigt”. Vilket idag stavades Taradiddle i royal, och så får jag kombinera resten... Hiss eller diss? Hejhopp and goodbye. Men bara för today!

9 kommentarer:

  1. Känns som din Mr Make och min fästman har lite samma prioriteringar där...
    Tiddelipomen är jättefin på dig - det är helt klart hiss.

    SvaraRadera
  2. Hej! En gång så skrev du Låt inte de djävlarna ta dig! Sedan dess så tänker jag på det och försöker leva efter det. Så nu vill jag ge det tillbaka till dig! Kram från Monika Jag har mailat dig ockdå!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Du är supersnygg i Taradiddlen! Absolut hiss med din combo! Du undrade för några dagar sedan vad man kan ha under. Själv har jag den i powder och hade senast när jag höll på att frysa häcken av mig först den vanliga underklänningen i powder sen Plathstrap dress som har rutmönster och en cerisespetskant (samma cerise som finns i klänningen. Det blev jättesnyggt ihop (även i ryggen som är lite klurig). Hur skulle det vara med Plathstrapdress i almost black under din?
    ps. Är det något drag i Helsingör nuförtiden (undrar Lundabo som inte varit där på evigheter men är sugen)?

    Kram Fiona

    SvaraRadera
  4. Jag röstar på någon dag i kommande vecka??
    Vi kan väl höras på sms kanske??
    Har min favorit svägerska fått rätt på den funktionen än tro? ;)

    Nattinatti från mig!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Superhiss! Och jag är inte ett dugg avis...*ironi* inte alls! Ser du den där någonstans i stl. 3 så hugg åt mig!! *Dräggel*

    Maken här har nog ungefär samma tankar som din...kan det ligga i "grabbsinnet".... ;-)


    Ha en skön söndag! Keep on rocking!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Superhiss! Jättefin taradiddle. Hade också min på mig igår faktiskt, inspirerad av ditt köp :-) Har haft min jättelänge men min käre make har visst inte så stor koll: "Har du köpt ny klänning?" Får använda den oftare så han inte glömmer den. Men alltså måste han också blivit lite tagen av den för han kommenterar typ aldrig vad jag har på mig :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Åh, du är så snygg i denna fina... vad den nu heter :) Förstår att din man tycker den är lite porrig(!) på dig, haa-haa! Vi tjejer säger snygg eller vacker och killar får känslor(!) när dom ser något snyggt eller vackert. Haa-haa! Kraaaaam!

    SvaraRadera
  8. Du är såååååå snygg i den klänningen!! Den är helt du!! Du kan nog kombinera den med vad som helst för att den är bara sååå snygg på dig!!
    Lova mig att du ALDRIG säljer denna!!!

    Kram.

    SvaraRadera
  9. Helen: tacktack! Jag typiska karlprioriteringar tror jag. Så man vet att även om man shoppat för mycket redan så kan en urringat Molly till göra att man slipper bannor... ;o) Kram!

    Monika: tacktack! Och som du redan vet så har jag svarat på ditt mail också. Kram!

    Fiona: tacktack! Och jag som precis sålde min svarta Plath strap – typiskt. :o) Jag hade spoilerunderklänningen i royal till den här men den beige kanten upptill störde mig lite så jag letar vidare. Tack för tips! Jag har ingen anoing om det är drag i helsingör för vi håller oss på båten och hoppar aldrig av. Men om du är sugen och vill ha sällskap så är det bara att hojta. :o) Kram!

    Ella: haha... din lilla spydiga unge... ;o) Jo tanten ska se om hon kan lära sig den funktionen i veckan... ;o) Kram!

    Forbid Me Not: ja tyvärr för dig så råkade jag ju älska den. Men jag kommer absolut att hålla span på den åt dig nu. Och jag hojtar direkt om jag råkar få koll på den, promise!!! Haha... ja eller så ligger det i gubbsjukesinnet... ;o) Kram!

    Viwi: åh då måste jag ju in och spana hos dig för att se om du har bilder på den. Haha... min make har stenkoll på min garderob. Jag smygköpte ett plagg nyss men direkt när jag tog på mig det så såg han att det var nytt. Så här går det fan aldrig att luras... dumt nog. :o) Kram!

    L8: jag tror att det är ett släng av gubbsjuka som har börjat hinna ikapp honom... ;o) Kram!

    MollyB: tacktack söta! Och jag lovar dig absolut att jag aldrig säljer den! Ja det skulle väl vara om jag gick upp 70 kilo eller något men å andra sidan ska jag göra allt för att det inte händer... ;o) Kram!

    SvaraRadera