Powered By Blogger

lördag 26 februari 2011

Jag hade riktigt fetfel – för rätt namn är...

... Elouise Cobell cardigan. Och nu pratar jag såklart om koftan i powder som man ser den superfina mormorsrutvirkade ryggen på i mitt förra inlägg. Den som darling Lingonberrie provade på Folk Malmö. Så här ser den ut framifrån... 


Supersorry att jag far med fel information i sådana här viktiga frågor! Jag lovar på heder och samvete att kolla upp saker nogsamt och korrekt innan jag babblar en massa falskheter i fortsättningen. Istället för tvärtom, som nu. Kram!

3 kommentarer:

  1. Hihi vad kul med fler som blandar ihop namnen. Jag gör det hela tiden och jag kan inte förstå hur andra kan ha så mycket koll på allt för det är ju superkrångliga namn tillika. Tack för din blogg jag läser ofta men har aldrig skrivit innan. Hälsar Mollytokiga Henrietta i Värmland.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Här är en till som blandar namn och färger hej vilt, det är ju en hel vetenskap att hålla allt i huvudet. Inget för min arma hjärna men jag hyser stor beundran för de som har stenkoll på allt.
    Här väntas i alla fall hem en röd sån där kofta.
    Snygg ljuslykta du hittade och ni såg ut att ha det vansinnigt trevligt. Synd att inte Mjölby ligger närmare.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Henrietta: haha... ja jag är verkligen skitkass på alla ”idiotiska” Mollynamn. Oftast fuskar jag fett genom att kolla först men den här gången bara chansade jag. Och det såg vi ju hur det gick med det... ;o) Kram!

    Eva: den koftan i rött är riktigt riktigt snygg!!! Lingondarligen provade den så jag fick se den på någon också. Bra val av dig! Ja attans att det här landet är så utdraget... vill ju träffa dig igen!!! Kram till dig, make och Otto!

    SvaraRadera