Powered By Blogger

fredag 4 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 2 (av 15)

Wigwam dress här i dark pink & white från sommaren 2010

Det startade egentligen med en Voile dress i pink som kom hösten 2009. Den köpte jag på Tradera i början av förra året men var inte helt överens med den till en början. Gav den dock ett par chanser och vips en dag, ungefär fyra månader senare så sa det plötsligt kabom och klick. Kärleken hade anlänt.

Och bara någon ynka vecka därefter befann jag mig i provartagen i den lokala butiken som hade både den grå och den vita. Velade på vilken jag skulle välja. Vilket mr Make löste genom att ge mig den grå i födelsedagspresent.
Och då kunde jag ju inte låta den vita hänga kvar där alldeles ensam och övergiven så därför dröjde det inte många dagar förrän jag ryckte ut till undsättning och vandrade hem med den i en kasse.

Eftersom jag tycker att trio är ett ganska kul ord så hade jag redan även den i dark pink i jägarsiktet. Det skulle dock dröja till mitten av oktober innan den uppenbarade sig på Tradera och jag klickade hej vilt. Då fanns redan höstvarianten i almost black på plats i min Mollyrob, webbutiksshoppad i lite småpanik när jag insåg att de gick som smör i solsken.

För någon vecka sedan anlände även en velvet efter ett traderabesök men den är jag inte lika säker på att den får stanna. Färgen är superfin och det är ju en Wigwam men vi kommer inte helt överens av någon obeskrivbar anledning...



















Wigwam, dark pink från sommaren 2010 och almost black, hösten 2010

Nu ska jag bege mig ut i verkligheten med vovvarna och plocka upp paket. Återkommer med lite ditt eller kanske en smula datt lite senare. Kram så länge!

7 kommentarer:

  1. Ha, kul att du lade det här inlägget idag för jag tänkte precis samma sak då jag har en på mig idag och tänkte precis att dessa kommer aldrig lämna mig. :-) Älskar dem verkligen fast jag bara har tre...
    Hoppas du får en supertrevlig helg!
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Viwi: haha... vad kul att du tänkte så samtidigt. Fast du, tre är inte bara, för det är fler än både en och två... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja detta plagg är underbart, har som sagt 6 stycken men i faktiskt den i dark pink ute på tradera nu, hinner inte använda dem så får skiljas från minst en iaf. Den i velvet är SÅ snygg, men har heller inte använt den ännu(skumt)

    kram!

    SvaraRadera
  4. Inte så konstigt..du passar så otroligt bra i dessa!! Jag kommer dessvärre inte riktigt överrens med modellen. Sålde min svarta, köpte en i vintage chalk. Ska sälja den också har bestämt. Ska lägga ut en hel del som jag funderat på ett tag nu. Idag orkar jag inte, mår inte helt okej..
    Ha en mysig o skön fredag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. I also have the wigwam in lite lilac. You have inspired me to put it on today even though it is so cold outside. This is such an easy and comfortable dress that most anyone would fall in love with it. I have a website in Canada. The only one that features Odd Molly. Canadians are just learning about the joy that comes from Odd Molly.
    Please have a look: www.fullcirclestar.com
    Kram,
    Karen

    SvaraRadera
  6. Filippa: ja visst är det lite skumt att man tycker att den i velvetär så fin men inte använder den... Kanske inte vår färg... Visst fick du tag på en grå? Kram!

    Annelie: hoppas du mår bättre imorgon vännen! Vill du att jag ska hjälpa dig att sälja lite här igen så är det bara att hojta! Kram!

    Karen: fan jag är skitdålig på att skriva på engelska... sorry... så det blir on swedish... håller med dig om att den är bekväm. Ska kolla din länk imorgon. Kram!

    SvaraRadera
  7. Håller med dig, supersnygga är dom. Jag kommer heller aldrig att sälja dessa klänningar.

    SvaraRadera