Powered By Blogger

tisdag 8 februari 2011

Dagens som är begravd i mitt forna hamsteryrke

Jag tror att det blir väldigt svårt att hitta många som är slarvigare än mig. Jag har nämligen fortfarande INTE lyckats leta upp alla mina intyg. Jag har typ knappt lokaliserat ett enda om jag ska vara helt ärlig, och imorgon måste jag stämpla in dem på Arbetsförmedlingen... Hilfe, hilfe, panik och katastrof!

Så för att göra mitt yttersta för att försöka rädda upp situationen så står jag nu här med papper långt upp ovanför de bekymmersvärkande hårrötterna. Jag kan knappt ens se min dagens stass för alla oöverskådliga ark, men jag lyckades föreviga den lite snabbt i spegeln tidigare så därför vet jag att det är denna:


Helt otroligt vad man kan samla på sig. Skyller anhopningarna av alla blad, tidningar, broschyrer... på mitt liv som journalist. Ett hamsteryrke definitivt...
Tänk om man fått lika mycket för varje pappershög som man kan sälja en Molly för... Ojoj, då pratar vi att ni hade haft att göra med en trippelmiljonär här.

Men nu får man ju inte det... Utan istället kommer sopgubbarna få en hel del att släpa på eftersom jag kör operation hårdrensning samtidigt.
Så nu återgår jag till det igen. Wish me luck, det kan jag behöva... :o) Kramar!

11 kommentarer:

  1. Bra, vännen! Lycka till! Kommer kännas så skönt när du är klar. Love It! Man (jag) mår bra av att sortera, kasta och se det fina slutresultatet. Vetskapen om att det är ordning och reda bakom dörrarna är underbart. Älskar grundstruktur. Tycker dock lite synd om soppgubbarna :)

    SvaraRadera
  2. Hihi :-) Jag har på mig den röda jag köpte av dig :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja det är en trist bit den där med intyg och mög. Men den blir ju lite roligare schysst klädd ;)

    SvaraRadera
  4. Lycka till. Trams med intyg- jag kan gå i god för att du är en fin människa och hedervärd medborgare ;-)
    kram

    SvaraRadera
  5. Blah så jobbigt med intyg, låter som vi är ganska lika på den punkten. Här behövs oxå röjas rejält så om du blir superinspirerad efter din utrensning och bara måste ha mer, är du VARMT välkommen hit!!!!
    Kramisar/Tina

    SvaraRadera
  6. Hoppas du hittar alla papirusen. Visst behöver man verkligen rensa och det big time! Fasiken vad skönt det är när man väl gjort det. Jag är förresten också av med en del av mina intyg. Jättetrist för jag har letat och letat här hemma men de är puts väck! :( Hoppas verkligen du har bättre tur än mig.
    Kram

    SvaraRadera
  7. L8: haha... ja det gäller nog att jag håller mig osynlig för sopgubbarna ett tag framöver för det lär nog inte bli så glada åt att behöva handha mitt skit... :o) Egentligen så älskar jag också ordning och reda. Problemet är att jag är värdelös inom det området... Kram!

    Naimiez: jag saknar faktiskt den litelite, men glad att den fick bo hos dig där den får mer kärlek än här... ;o) Glad att du tycker om den! Kram!

    Helen: mög är rätt ord. Och lite fan att jag är så slarvig eftersom det nu är som det är... :o( Kram!

    Silverdeer: haha... eftersom detta landet är byggt av skitregler så tror jag inte att det funkar men skulle det göra det så hojtar jag... ;o) Kram!

    Tina: haha... jag tror snarare att jag ska vara glad om jag öerlever detta dåreri... men lite skönt med någon som är lika slarvig som mig... en Mollysyster och en slarvsyster i ett. Kanon! ;o) Kram!

    Jeanette: jag har flyttat typ tusen gånger sedan jag gick ut gymnasiet och hur i helsefyr ska man då kunna hålla reda på allt... grrr... säger jag till byråkratin... och lite till min nollkoll... :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Lycka till med letandet, hoppas du hittar betygen. Nu får jag smått panik, för under senaste flytten kan jag inte säga att jag såg röken av mina.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hilde: samma här, jag såg inte heller till några intyg id flytten. Utan dem kan man tydligen inte få nytt jobb enligt AF... så då får man väl vara lyxhustru forever... skämt å sido... Kram!

    SvaraRadera
  10. Hur går det? Har du hittat alla papper? Kram!

    SvaraRadera
  11. L8: nix, så nu blir det hårdletning hela dan. Ska ju egentligen stämpla in alla papper på AF idag men om jag bara hittar alla (dream on...)så kanske man kan smita in där imorgon förmiddag och låtsas som ingenting... :o) Kom på att jag har en del i källaren att gå igenom också så ingen chans att jag hinner det innan AF bommar för dagen. Kram!

    SvaraRadera