Powered By Blogger

lördag 12 februari 2011

Attans att jag redan är gift...

Fick jag med mig något nytt hem från nöjestrippen i Malmö igår? Yes I did! Nytt för mig men gammalt i gemet på Odd Mollyspråk. Ninjad från ûberdarlingen Lite Odd, provad till absolut största belåtenhet men då den inte alls kommer till sin rätt i min sunkliga köksskåpsspegel så blir det bara dessa detaljbilder på...



















... Berry dress, white

Den ultimata bröllopsklänningen. Fast eftersom jag redan är gift – attans – så får jag väl ha den som en vanlig klänning med sandaler och jeansjacka. Vi pratar sommar, vi pratar shit vad jag längtar dit nu! Men det är ju en bit kvar... :o(

Hoppas ni får en bra dag i alla fall. Här väntar städning och allmänt fix. Kram!

11 kommentarer:

  1. Yaaah, den där är en perfekt brudklänning, har tänkt det många gånger. Man kan ju gifta om sig;) alltså med samma man. He he!

    Inte sommar än men solen gör att bristen på städning hemma oss syns TYDLIGT. Dammråttor, kattgrus-damm, fy vad det ser ut och syns när solen står in genom fönster som är vintersjaskiga. Här kommer det också städas idag, det e ett som e säkert!

    Ha det gott
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Alltså, visst vigdes du och hundklottraren borgligt? Ni och underbara klänningen kan då få en kyrklig välsignelseakt, väldigt likt en vigsel eller förnya äktenskapslöftena och det är finfint det. Kan förklara senare.
    Här behövs minsann storstädas men jag smiter och döper små barn istället och ikväll syns inte dammet längre.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Vad var det som du hade på dig i går? Det såg ursnyggt ut!

    SvaraRadera
  4. Jag är inte gift; du vill kanske byta till en chalk ;)

    SvaraRadera
  5. Inte heller gift.......har skojat om att om/när jag hittar en Berry i white storlek 2..........då slår vi till ;=)....on the beach.
    Tur eller otur att du hann slå till före mig!
    Kram kram Halvan

    SvaraRadera
  6. Ser ut att vara en helt fantastisk klänning! :)

    Duuu när ska vi ses??
    Kramis!

    SvaraRadera
  7. Mmm, ja drömma kan man ju. Men först ska det ju till ett frieri. Men förnya era löften i funkar ju absolut om ni är sugna på det!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Precis så kände jag också när jag kom över Berryn till halva priset i en undanskymd vrå hos Mathilde. Varför hittade jag inte den innan jag gifte mig?

    Ett år senare insåg jag att den inte kommit till användning alls. Lite väl opraktisk för mig kanske, men vacker som få. Jag sålde den vidare och ångrar mig ibland trots att jag tjänade en dryg tusenlapp på affären!

    SvaraRadera
  9. OJ säger jag bara! Skiiiitsnygg!!! Den har jag totalmissat men har inte heller varit i Mollyvärlden så länge så... I alla fall inte så jag kollat hela kollektionen utan enbart sett det lilla som min lokala affär tagit hem, vilket ju som sagt har en del brister. Har ju senaste året letat passande brudklänning utan att det skulle bli sådär stelt och pompigt, för där kliver jag av. Denna vore...ja helt alldeles underbar, men vad är en natt på slottet liksom.... Att lyckas hitta den i en etta till ett överkomligt pris vore nog lögn så jag får säkert sy själv....

    Ser fram emot att få se dig i den!!!
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  10. K: vad säger du om att ”skärper upp oss” och tar den fikan någon dag som vi har ”pratat” om ett tag?... Kram!

    Eva: precis vår tanke. Men på ”vår” strand på Kap Verde. Fast skulle det trots allt bli i kyrka i Sverige så finns det bara ettalternativ; dig som präst!!! Kram!

    Anonym: tack, det var bara en test egentligen. Jag hade Tutu T88, lite pink, Rock-a-fellow silk slip dress, dark rose – från vårens kollektion, CC jacket, almost black, svarta jeansleggings och svarta Primeboots. Kram!

    Helen: sorry men nej. Fast släng ut en swapp/ efterlysning i din blogg vetja. Det har jag gjort med flera saker och i mer än hälften av fallen har det funkat. Kram!

    Halvan: haha... ja jag som numera har två äktenskap på mitt samvete kanske är fler person att svara på om det är tur eller otur... ;o) Kram!

    Ella: hej snygg svägerska! Fan vad det lät vuxet eller hur... ;o) När vill och kan du träffas? Hojta för vi saknar dig faktiskt, både jag och psykobrodern din... ;o) Kram!

    Fröken Abbe: precis vad vi tänkte. Men fria själv om du vill, coolt med tjejer som friar tycker jag. ;o) Kram!

    Äppelträdet: jag har börjat tänka som så att om jag väljer att sälja ett plagg så gör jag det för att jag inte vill ha/ kommer att använda det själv. Och när ångern börjar smyga sig på så tänker jag på det, alltså varför jag valde att sälja och då tvivlar jag inte längre. Funkar på mig, kanske på dig... Kram!

    Tina: jag totalmissat också den då den kom ut. Jag skuttade in här i sluttampen på december 2009 med ganska mycket noll koll om jag ska vara ärlig. Namn och nummer och sånt var en helt främmande värld (vilket det fortfarande är i mångt och mycket ;o) fast jag fuskar och kollar ganska ofta... ;o)) Om du vill så kan vi kasta ut en efterlysning på en 1:a här till dig... Hojta i så fall... Och jag håller span till dig från och med nu. Kram!

    SvaraRadera
  11. Det är ett bra sätt att tänka. Du är klok.

    SvaraRadera