Powered By Blogger

lördag 5 februari 2011

Vinst eller inte vinst... & synd att han är myndig

Datorn igång, Tradera uppe. Får en spontan snilleblixt. Klick, klick i sista sekund! Yes jag vann! Vilket jag ropar till mr Make.
Som då genast meddelade med sin tråkigaste stämma att man minsann INTE vinner något om man sedan måste betala för det. Hmmm... sådan skit har han lärt sig sedan han gav sig in i Hundblogglandia...

Synd att han är myndig annars kunde man ju ha förbjudit honom från att hänga på sidor som förmedlar sådan negativ gojja...
Men för att han ska komma på lite bättre tankar så ska jag alldeles strax följa med honom på båtutflykt. Så ni kan ju redan nu börja förbereda er på vilken miljö som kommer att omsluta mina dagensbilder lite senare... Igen... :o)

Vad jag vann, eller inte vann beroende på vem man frågar i det här hushållet?

Smyrna bag i chocolate

Vilket i denna sekund fick mig att komma på att den väl har kopierats en del... eller? Jaja, säljaren bor i samma stad som mig och accepterar avhämtning så det får nog bli så. Var rädda om er själva och varandra. Vi ses sen! Kram!

5 kommentarer:

  1. Ja se idéer har han, fast som vi vet betalar han alltid ändå... Han är ju dessutom lättfjäskad så vi behöver knappt ens be om det och det är ju bra!!! Tur att vi har en lätthunsad husse, eller ja, för dig är det ju en sån där make, men det är ju din ensak... För det är MIN husse!!! ODDV Phalénekramar till dig matte!!!

    SvaraRadera
  2. Haha..vad bjod du på till middagen igår..??! Hur eller hur var det nog inte så farligt menat! Grattis till vinsten!! Den är verkligen supersuperfin! Fick nämligen den i present väldigt nyligen..o jag älskar den!!
    Båttur idag skrev du..men blåser det inte storm nästan hos er idag? Här blåser det ordentligt ialla fall.
    Vad snäll du är som ställer upp med försäljningar hos dig. Har börjat vela (ovanligt, jag vet..) Får se hur det slutar..
    Hoppas allt är bra hos dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Det är vinst, speciellt om maken betalar eller hur?:)
    Ha en skön lördag kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vart fan hittar du allt! En sån skulle jag med vilja ha! Men är det den som har blivit kopierad? Var inte det den andra mockaväskan? Kommer inte ihåg....
    Bra köp och jag tycker faktist att blusen i inlägget före är en keeper med. Med rätt attiraljer kommer du att rocka skiten ur den! Hoppas ni inte fick en allt för blåsig båt-tur:) Miss you! Kram

    SvaraRadera
  5. Freja: mr Make; om du någonsin mer ifrågasätter varför jag är helt sjuk i huvudet så kan du ju läsa din/”Frejas” kommentar här... är det konstigt liksom... ;o) Kram & DDVA!

    Annelie: när han hade läst det i någon hundblogg och tyckte att det lät klockrent skitkul. Och det har han ju faktiskt rätt i :o) Jag hörde på nyheterna att det skulle vara storm här men det var inte alls farligt. Båtturen kändes inte ens gungig det minsta. Ta försäljning i lugn och ro, helt ärligt har du ju faktiskt sålt av en hel jäkla del... och något ska du väl ha kvar så du slipper spatsera naken... ;o) Kram!

    Hilde: ja nu har han ju skrivit det... med en massa vittnen dessutom... ;o) Ha en bra kväll du också! Kram!

    Linda: Tradera, sök på Odd Molly och där kan de finnas... ;o). Jag fick för mig att det var den här som hade kopierats, fast jag är en snurrig käring så jag kan absolut ha fel... Blusen däremot... hmmm... har bestämt att det första jag känner med den när jag vaknar imorgon får vara det som gäller. Ödet alltså. Miss you too, som fan!!! Kram!

    SvaraRadera