Powered By Blogger

måndag 14 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 7 (av 15)

Det var en lila som stod högst på min önskelista förra våren. Då den inte gick i produktion la jag detta plagg på min mentala hylla. Tills jag fick se de andra färgerna irl i mitten på februari. Speciellt den ena fick mig på fall direkt, men prislappen gjorde dock att jag hejdade mig.
Vilket bara höll en månad för hux flux hade jag visst klickat hem den i alla fall:


Kettle coat, multi

Det är inte ett av mina mest använda plagg, har bara luftat den ett par gånger. Men den är helt klart en tidlös snyggoöverlevare i mina ögon, som garanterat får se mycket mer av omgivningarna detta året.
Och eftersom jag nyligen kom till insikt med att jag bara måste ha en röd kettle coat också så hoppas jag att den får sällskap inom en hyfsat snar framtid.

Ha en bra dag, alla hjärtans dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

16 kommentarer:

  1. Ja den är supersnygg på dig!! Jag är såååå glad att jag oxå fick tag på en!! Jag ska försöka och använda min ofta!!

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Ja, varför gick inte den lila i produktion??!! Tänk så många som gärna skulle köpt den. Jag t.ex. Tyvärr var de andra färgerna den kom i inte alls färger som jag passar i. Däremot tycker jag att de är jättesnygga på andra, som dig t.ex. Jättefin är du i den här!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag spontanklickade hem den röda på rea och det är ett av de plagg jag har fått mest komplimanger för någonsin. Alltså av alla märken i hela mitt liv.

    Gissa om jag alltid känner mig skitsnygg när jag tar den på mig?

    Kram.

    SvaraRadera
  4. MollyB: ja den är skitsnygg på dig, glad för din skull att du hittade den. Min kommer också att bli mycket mer använd i år känns det som. Kram!

    Nena: jag är fortfarande sur för att den lila aldrig gick i produktion. Har kvar produktbilden vilket nog mest är lite knäppt eftersom jag stör mig lika mycket varje gång jag ser den. :o) Kram!

    Äppelträdet: jag har också fått en hel del komplimanger för min. Och jag testade Lingonberries röda häromdan, kärlek, den är ju såååå snygg så jag fattar absolut vad du menar. Kram!

    SvaraRadera
  5. Förstår att du håller hårt i den! Skitsnygg! Ha en bra dag stumpan:) Kram

    SvaraRadera
  6. Åh, så du är klar med virkningen! Hurra! Det blev ju skitbra, Josanne. Shit, vad du är grym. Haaa-haa! Kram L8

    SvaraRadera
  7. Visst är det en goding:) Du är skitsnygg i den så jag tycker absolut du ska använda den mer. Jag är så glad jag lyckades få tag i den till slut.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Linda: japp ska den lämna så får det bli över min döda kropp. :o) Ha en bra dag du också. Kram!

    L8: haha... ja om det hade varit så väl... jag har ju inte ens fått tummarna loss och börjat än... seriöst slött... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Hilde: ja du fick ju också tag på den nyss, kul! Och ja den ska absolut bli mer använd nu. Bra att ha dig och MollyB som också har den, då kan man ju bli mer peppad att använda den själv när man ser er i den. Kanonbra! :o)Kram!

    SvaraRadera
  10. Den är cool tycker jag. Blir nog aldrig omodern.
    Hoppas du, make och djur har en bra Alla <3 Dag.

    SvaraRadera
  11. Det förstår jag. :)
    Ha en underbar dag!

    KRAM

    SvaraRadera
  12. Ja men dom är så otroligt fina både den i multi o rouge!! Passar dig superbra verkligen!!
    Själv velade jag när den kom, sedan frågade jag maken, (mycket dumt nog, inte alltid bra..) om hans åsikt! Det ångrar jag grymt idag! (han tyckte inte om den alls!!) Annars hade jag säkert haft en röd för länge sedan..men jag ger inte upp hoppet! En dag, snart hoppas jag skall det bo en här med..
    Ha en mysig dag! (många som firar idag visst..)
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  13. The Kettle Coat is timeless; it will never date and it is so well made; all by hand. I am desperately looking for the Kettle Cardigan in grey Mix, size 1. I am kicking myself that I did not cough up the money to buy it last year and now it haunts me in my dreams every night. Please let me know if you know of one for sale. Until then I will have to close my eyes and dream.
    Josanne: good luck on your search for the red!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  14. Helen: ja den är ganska cool, på lite hippiesätt, och jag älskar hippiesätt. :o) Hoppas ni också får en superbra dag,eller kväll för jag ju säga nu vid den här tiden. Kram!

    Tina: ha en underbar kväll vännen! Kram!

    Annelie: ja jag vet ju att du också är på jakt efter en. Just nu känner jag att jag inte riktigt har råd själv så jag spanar åt dig först. Och hoppas hitta en egen sedan. Okej? Sköt om dig vännen! Kram!

    Karen: I promise, I will help look after it for you!!! Hoppas verkligen du hittar den! Kram!

    SvaraRadera
  15. Vad snäll du är som hjälper till o spanar åt mig!! Färg spelar egentligen ingen roll, från början gällde bara den röda men nu tycker jag bägge är lika fina! Finns en multi på T som går i slutet på veckan som jag lagt i minneslistan. Återstår att se vad den slutar på, har ju ingen sjö att ösa ur heller tyvärr..
    KRAM

    SvaraRadera
  16. Annelie: håller tummarna! Och självklart hjälper jag en supervän att leta. :o) Kram gumman!

    SvaraRadera