Powered By Blogger

lördag 12 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 6 (av 15)

Den blev inringad av mig som ett av de absolutly snyggaste plaggen på kartan över Odd Mollysar tillhörande höst och vinter 2010. Lokaliserade den hos Charlotte Göteborg. Vilket passade utmärkt eftersom the big träff då stundade i just den staden.
Dock tog jag reda på att de bara hade en 2:a så det blev en riktigt skaknervös väntan till jag äntligen kunde prova den och snabbt kvittera ut den innan den blev norpad av någon annan. Datumet stod på den 2 oktober då denna blev min:

Dish blouse, almost black

Här som huvudingrediensen i min nyårsstass och definitivt en självskriven keeper for ever... Precis som sin något blekare men lika snygga kusin...

Dish blouse, vintage chalk

Som hamnade här på dagen en månad senare. Det efter ett tips från sötaste Evalena om att Huset hade schysstaste rabatten. För då hade jag redan hunnit bli lite hooked på den också efter en spontanprovning i Malmö någon ynka vecka tidigare. För som så ofta med mig så gillar jag något så slår jag på stort och investerar i flera färger. Idioti eller smart? Det beror på vem man frågar. Vad jag själv tycker i frågan fattar ni säkert. :o) Var rädda om er. Kramkram!

7 kommentarer:

  1. Hej! Jag har också båda och jag kommer aldrig heller att låta dem flytta så jag håller helt med. De är underbara och tidlös tycker jag eller hur? Kram från Monika

    SvaraRadera
  2. Hej snygging!
    Ja dom är så otroligt fina bägge två!! Funderade ett tag om jag skulle skaffa en svart också..men det fick vara för nästan alltid slutar svart med T.
    Tycker det är så snyggt på andra men inte på mig. På dig var den ju perfekt!! Får vara nöjd med min ljusa.
    Grattis till nyförvärvet! Kunde direkt "se dig svassa runt" i sommar med sandaler o jeansjackan..
    Har just avnjutit en himmelsk Bouillabaise, så gott lagat av maken. En semla på dagen, som är bra för lilla magen, eller hur!? Rena kuckelimuck-medicinen..
    Ha en mysig kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Dom är för snygga! Ska försöka roffa åt mig en svart nån gång.....Kram!

    SvaraRadera
  4. Monika: håller med dig, för underbar och tidlös är ävcen mina ord på denna lilla goding. Kul att du också har dem. Kram!

    Annelie: ja vissa färger kommer man helt enkelt inte överens med. För mig är det powder (komiskt noig eftersom min ena disktrasa är i den färgen...) och blått. Skitsnyggt på andra men inte på mig. Din kuckelimuckmedicin låter klockren! Var rädd om dig vännen! Kram!

    Linda: ja det tycker jag ta mig fan att du ska! För jag har sett dig i den irl och den var grym på dig! Nej då jag försöker inte alls att ge dig ångest eller habegär eller what ever för att du inte slog till när du hade chansen... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Hur lång är den, mätt från axeln och ner? Man blir ju lite konfunderad eftersom den heter "Dish blouse" men verkar med vara en klänning, eller? Vad snygg du är i din taradiddle klänning och de svarta bootsen förresten! Yes! Kram från Lisa :)

    SvaraRadera
  6. Lisa: dumt nog så hittar jag inte mitt måttband just nu. Men så fort jag hittar det så lovar jag att mäta disktrasan. Fast jag tycker att den är mer tunika än klänning. Jag har också undrat över blouse, känns lite fel liksom. Kram!

    SvaraRadera
  7. Valde att satsa på en Dish blouse och på mig som inte mäter så värst många centimeter över 160, blev den helt perfekt som klänning :) Så jag förstår att denna läckerbit ligger högt på din "icke lämna lista". Den är ju sagolikt fin! Tack för inspirationen förresten! Kram från Lisa :)

    SvaraRadera