Powered By Blogger

måndag 14 mars 2011

Tävlingsdags hos Helen och Evalena

Tävlingar är kul. Jag bara måste se till att få ihop en egen snart igen... måste bara tänka ut lite vinster att dela ut först... men till dess kan man tävla hos The daring heart of Helen där man kan vinna ett fint kit med produkter från Clinique:


Klickar ni här så kommer ni direkt till utlottningen. Hos Evalena, med bloggen You´re perfect because you´re not är det istället en fin sjal och ett tufft halsband som står på spel. Direktlänk dit finner ni genom att klicka här. Kram på er för nu!

3 kommentarer:

  1. Hej! Som du vet så har jag varit bortrest ett tag. Och vilken chock jag fick nu när jag kommer tillbaka nu och läser bakåt. Vilket liv i Blogglandia! Eftersom jag nästan bara läser din blogg så tänker jag inte läsa om det här hos andra, det verkar för lågt. Hoppas bara att du inte tar åt dig av det där vidriga mailet, du är BÄST i mina ögon. Du är ärlig och sitter inte och gör dig som en märkvärdig Mollybloggerska som så många andra! Ännu tråkigare med din Bosse katt, jag beklagar verkligen!!! Jag vet ju hur det känns som du vet! Jag mailar dig med lite mer snart. Kram från Monika!

    SvaraRadera
  2. Jag läste hos Lingonberry att du har jobbat med modereportage, COOLT! har du inga bilder att visa? det hade varit skoj. Kramar och hälsningar från Iva i Småland

    SvaraRadera
  3. Monika: då går jag in och kollar min mail nu. Kram!

    Iva: jag ska se om jag kan rota fram lite nu i veckan, för jag tycker också att det hade varit kul med en liten nostalgitripp, det var ju snart 8 år sedan sist jag gjorde modegrejer. Hittar jag så kastar jag ut lite bilder här. Kram!

    SvaraRadera