Powered By Blogger

måndag 14 mars 2011

Någon som känner till syskonen? & en verklig anekdot

Jag blev hals över huvud stenförälskad i lördags. I en dyrgrip som jag troligast aldrig kommer att få råd att köpa. Jag pratar om Odd Mollys supercoola Super coat. Och trots att den ligger långt utom mitt räckhåll så kan jag ändå inte låta bli att fråga om det är någon som känner till någonting om syskonen...
Jag provade Super coaten i indigo och det fanns ingen annan färg att skåda och prova i Odd Molly-butiken i Köpenhamn, så spörsmålet är; har de som figurerar på produktbilderna i green och vintage rouge gått i produktion eller har de inte?













Och om de existerar i verkligheten; är det i så fall någon som vet var de kan lokaliseras? Skulle mest bara vara kul att se dem också i verkligheten eftersom båda känns som mer jag än vad färgen blå är. Eller kul och kul förresten... för när jag tänker efter så är det troligast snarare rent idiotiskt... Med tanke på redan vill ha utan att ha råd, liksom...  

Och på tal om något helt annat så måste jag bara publicera en jäkligt rolig verklighetsanekdot som mr Make läste hos en vän på Facebook nyss:
X (som är tatuerare) tatuerar en kund, ett porträtt av kundens barn. Kunden: "Hur gör man sen när barnen blir äldre, och de förändras... gör man om porträttet då eller?"  Tjolahopp liksom... :o)

Detta får vara allt från mig för idag, familjen äta-mitt-i-natten testar nämligen ett nytt recept här nu och sådana har ju en tendens att behöva lite uppmärksamhet om ingedienserna inte ska riskera att hamna i soporna som extremöverdrivet solbrända och oätliga små krumpna saker... Så hej för idag, god natt & kram!

12 kommentarer:

  1. Hej!
    Kappan är bara helt underbar!!! Stog oh fingrade på en blå i lördags på Odd Molly affären, vågade inte prova pga rädsla att bli kär:) Grön fanns där också!
    Kram/C.

    SvaraRadera
  2. Hahahahhahahah! Tack för kvällens garv! Inte den skarpaste kniven i lådan;) God natt och kram!

    SvaraRadera
  3. Tack söte - skattade så jag skrek. Undrar vad jag ska göra med min gaddade papegoja som suttit på skuldran så länge att den borde vara död ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. enligt min pappa ska man som ung o smal tatuera in en liten eka för närm an sen blir gammal o tjock så kan man göra om den till fullriggare... (han är en skämtsam man med mycket ironi). tror mest att han sagt det för att han inte vill att jag ska tatuera mig...

    SvaraRadera
  5. Ja den var ljuvlig den kappan!
    Finns nog mycket skoj att återge som tatuerare... =)

    SvaraRadera
  6. Hej!

    En sådan där fråga hade jag nog kunnat ställa fast jag skulle skämmas ögonen ur mig och bita mig hårt i tungan och gå omvägar...men tatueringen kanske åldras eftersom vi åldras, beror väl på var den sitter, blir lite rynkig sådär...och nej jag har ingen själv men skulle gärna ha ett kors på handleden.
    och kanske ett bibelord på grekiska. Svammel från mig.
    Jag förstår fullständigt kapptankar, du var så snygg i den, den var som gjord för dig.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Tack för dagens skratt:) Min ros borde vissnat för länge sedan.. Kappan ja, den var verkligen helt dig. Hoppas någon vet mer om färger och produktion.
    kram

    SvaraRadera
  8. Efter din provning har jag faktiskt bestämt mig för att köpa den i indigo! Ofattbart snygg. Hade den gröna som favorit innan men ändrade mig som sagt efter att ha sett fotona på dig.

    SvaraRadera
  9. Godmorgon!
    Först bara, söta Smilla har då hittat ett bo som heter duga,hihi. Så vansinnigt söt där hon sitter!!
    Kappan har jag ingen koll på alls men tänkte när jag såg dina bilder från provningen att där har vi ju en kappa som passar dig suveränt! Satt ju som en smäck dessutom!
    En lott kanske..i vilket fall som helst skulle den verkligen passa dig!
    Kunden du berätta om..eeeh vad säger man..
    Ha en skön dag! Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Ha ha, kul! Själv har jag makens namn intatuerat och skulle jag skilja mig får jag väl hitta en ny med samma namn :-)

    Har inte fastnat för den kappan som tur är. Gillar inte tofsarna men tur är väl det eftersom den tydligen är så dyr :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  11. Hej,

    Här provas i alla fall en mintgrön http://malenami.indiedays.com/2011/02/08/sa-mycket-nytt-vid-sc/

    SvaraRadera