Powered By Blogger

tisdag 8 mars 2011

Dagens – en premiär som får klart godkänt

Jag håller på med projekt ”en bild i timmen” idag. Och jag kan redan nu varna för att det lär bli tristare än det tristaste ni någonsin har behövt gäspa er igenom... Varför jag trots det gör det är ännu en egogrej. Jag vill nämligen se vad i hela helsefyr jag gör hela dagarna... :o)
Men eftersom dokumentationen av mina göranden fortfarande pågår, och hamnar här först ikväll så passar jag på att droppa jag av en dagens så länge:



















Som innebär premiär av Avalon tunic, lite blue. Ett köp som får klart godkänt. Jag föredrar helt klart lite tunnare bomullstyg i tunikor som i den här, än det lite tjockare som till exempel Euphorbian är gjord av...
Nu ska jag sluta snacka dynga. För tillfället... because I will be back... :o) Kram!

9 kommentarer:

  1. Jag tycker Avalonen är en av de snyggaste Mollyplaggen i vår/sommar. Väntar fortfarande på min vita från Deepfling suck.

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Jag undrar om du vet var i Sverige man kan få tag på den där fina väskan cleopatra bag som du har köpt? Jag vill inte beställa utlands ifrån eftersom jag tyvärr har dålig erfarenhet och har bestämt att jag aldrig mer ska göra det. Och vad kostar den i Sverige vet du det? Tacksam för svar! Kramis från Petra!

    SvaraRadera
  3. Hoffsan: jag är ganska svag för sidenplaggen som står högst på min topplista för våren, men därefter kommer helt klart Avalon. Och hade jag inte haft en vit Wigwam så hade det blivit en vit Avalon för mig också, för den är lätt finast. Men lite för lik wigwam för att komma undan med båda i vitt. Håller tummarna att du får den snart, typ imorgon! Kram!

    Petra: tyvärr kan jag inte svara på dina frågor eftersom jag inte har sett den någonstans på svensk mark. Och därför vet jag inte priset heller, köpte ju min i USA, vilket är billigare än att shoppa på hemmaplan och jag betalade 1850:-. Mitt tips är att handla hos DeepFling men om du har dåliga erfarenheter så fattar jag dig. Men vad säger du om att jag slänger ut ett inlägg med dina frågor? Så kanske du kan få hjälp av någon annan... Kram!

    SvaraRadera
  4. Hejsan igen och tack för ditt snabba svar! Om det inte är till besvär så får du jättegärna fråga i ett inlägg. Tack för din blogg också! Jag läser ofta men det här är första gången som jag kommenterar. Kanske taskigt för jag tycker jättemycket om din blogg och du verkar vara så perfekt mellan cool och snäll bara så du vet! Kramis från Petra!

    SvaraRadera
  5. Petra: inga problem, jag totar ihop och kastar ut ett inlägg på stört. Och man behöver inte kommentera, fast jag kan ju inte sticka under stol med att det är kul om ni som läser gör det, i alla fall lite då och då ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Petra; jag har för mig jag såg den på Lavendel här i Borgholm! Kommer dessvärre inte ihåg priset på den..du kan ringa o fråga imorgon. Vet att dom skickar. 0485/104 56.

    Josanne; du är supersnygg i Avalonen med snyggsjalen till!! Den har suverän passform! Nära man vill ha fler..eller hur!?
    Kramkram

    SvaraRadera
  7. Jättesnyggt med Avalon tunic på dig. Jag tror jag såg väskan på någon svensk shop i går, men nu kommer jag inte ihåg. Äterkommer om minnet kommer tillbaka.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack söta Annelie och Hilde! För ord som gör en tant glad :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Lovely super-duper kombo! Som vanligt jätteinspirerande att kolla din blogg! Nu kom jag på en kombo som jag kan ha imorgon. Tur att vi bor långt ifrån varandra så att jag kan stjäla några av dina idéer :) Jag har ingen Avalon lite blue men en annan blå tunika (jag kommer inte ihåg vad den heter, jag är inte jätteduktig på mollynamn måste jag erkänna)
    Kramar från Charlotte i Borlänge

    SvaraRadera