Powered By Blogger

lördag 26 mars 2011

Tio minuter, tio bilder – genom skyltfönster

Det ryckte och drog rätt ordentligt i fotonerverna när jag och mr Make var ute på långvovvenad idag. Det blev en hel massa bilder på fyrbentingarna vi hade med oss. Men när vi återvände till de centralaste delarna av byhålan där vi bor så fick jag plötsligt ett infall. Resultatet blev ganska tråkuselt, trots att det kändes som en riktigt superkul idé när jag hängav mig åt den. Så genom att ankra upp och klamra fast vid klyschan; det blir inte alltid som man tänkt sig, så prackar jag nu på er Tio minuter, tio bilder – genom skyltfönster. Fast i en jäkla oordning..:























































































Joråsåatt... här roar man sig kungligt lördagen till ära... ;o) Nu ska jag laga mat och lyssna lite mer på ett skönt hoppande mellan von Benzo och Petter. Sköt om er darlingar! Vi ses igen imorgon om ni har lust. Tack och kram för idag!

2 kommentarer:

  1. Fina bilder! Kul att se vad dina ögon landade på för något.
    kramar och ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Lingon: vet du vad jag kom på precis som hade varit skitskoj; att vi gör ett liknande fotoprojekt tillsammans för då hade man ju sett hur olika/ lika vi ser... vad säger du om det gumman? Kram!

    SvaraRadera