Powered By Blogger

lördag 5 mars 2011

Mindre smart puckobakistant

Shit shit, det här var ju mindre smart... Att gå ut och festa som en tok och sova minimalt dagen innan en träff. Hur tänkte jag där liksom.
Inte ett skit uppenbarligen. Pucko! Så därför sitter jag här och försöker mota bakisheten med kaffe och resorb nu. Hitintills utan minsta resultat på bättring...


Min vita FoL som jag hade på mig är indränkt i rödvinsfläckar... Ångest och panik, hur får jag bort dem nu då? Hilfe, hilfe!... Fast jag hade i alla fall kul igår. Riktikgt kul. Kvällen bestod av en kombination av Von Benzo på hemmaplan och dejt med söta Helen och hennes man. Hoppas hon mår bättre... Och snart bär det alltså iväg på träff i Malmö med en massa lovely bruttor. Måste nog ta en snabbdusch, kanske jag piggnar till av det... Kram från puckobakistanten!   

11 kommentarer:

  1. Stackas tösabit.......Men du hade det KUL & det är ju det som är huvudsaken ;-)
    Ta med Folen in i tvagningen så du får bort fläckarna fort... tror annars att dom sitter som berget..
    Vi ses om en strax :-D

    SvaraRadera
  2. Man mår som man förtjänar;) Vad hände på toaletten förresten?! Ha en himla bra träff:) Kram gumman och tack för samtalet i går!

    SvaraRadera
  3. Josanne: Få tag på galltvål idag när ni ska strosa omkring om du inte har det hemma. Förbehandla fläckarna genom att blötta tvålen och gnugga mot fläckarna, ta bort så gått det går och sedan gnugga tvålen på det som är kvar, låt det verka i 5-10 min och sedan tvätta som vanligt i maskin. I västar fall får du ta bort med klorin ;-D
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. ohh.. busa.. hoppas nu du får en superfin dag trots bakisfyllan ;)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Japp galltvål funkar på i stort sett allt. Men nog vet du väl att Resorben (dubbla doser) ska i kroppen innan du stupar i säng hehe. Ha en härlig dag trots att du kanske inte är 100 - grymt avis är jag! Ja inte på att du är bakis så klart men på er träff ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Stackars dig, fniss.. Förhoppningsvis gjorde duschen susen, så du kan spinga iväg på lätta ben!
    Rödvinsfläckar skall man direkt försöka strö över vanligt bordssalt o låta dra in i tyget o torka.(gammalt knep på dukar..) Hoppas galltvål kan hjälpa dig!
    Ha en underbart rolig dag med!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Kallt vatten på fläckarna först! Galltvålen har jag dubbla erfarenheter av: både att den är kanon och att den gör så fläckarna sitter som berget....

    Hoppas ni har det superkul- inte avis alls inte...- och hojta om du ser en elouise cobell i dark berry i stl. 2 eller möjligen 1!!

    kram!

    SvaraRadera
  8. Hej Josanne!
    Har hört att man ska hälla vitt vin på rödvinsfläckar, tror till och med att någon demonstrerat det för mig någon gång. Tror dock kanske att detta ska ske direkt vid klanttillfället. Att koka plagget i mjölk!!! är ett annat tips, har EJ provat själv. Galltvål och gnugga, gnugga, gnugga!!
    Ha´t så roligt idag! Måste vara toppen att fara runt med ett gäng likasinnade och shoppa o mysa!
    Kram Cissi

    SvaraRadera
  9. Nä det var ju mindre rock n roll över mig också i morse...
    Men det tog sig under dagen!

    SvaraRadera
  10. salt, när fläcken är våt så häller du salt på och den suger upp röd vinet. Jag har lyckats en gång t o m att fast det hade torkat så fuktade ja fläcken och satt salt på och väntade + tvätt och allt borta! Lycka till!

    SvaraRadera
  11. Tusen tack snälla för era tips! Mr Make fixade den idag när jag var på träff. Han använde Vanish och inte en fläck blev kvar. Så det är ett tips tillbaka till er. Kramar!

    SvaraRadera