Powered By Blogger

torsdag 10 mars 2011

Statistiken har gjort mig väldans nyfiken...


Jag brukar strunta fullständigt i bloggstatistiken. Siffror är inte riktigt min grej, jag har nog med bokstäverna liksom. Men den här veckan har jag haft ett halvt öga även på taltecknen eftersom jag av en tillfällighet upptäckte att jag hade strax över 570 besökare i måndags. Och den ”magiska” 500-gränsen har fortsatt att bli passerad även de få dagarna från dess och fram till nu.

Det har gjort mig så nyfiken att jag inte kan låta bli att fråga; vem är du? Och vad är det som får dig att komma hit?
Nej, man behöver absolut inte kommentera för att läsa här men det hade varit kul med en liten rad eller två som svar. Jag kräver inga levnadsberättelser alltså och anledningen till att jag är vetgirig är mest för "sifferchocken". Och eftersom ni vet en massa om mig och jag ingenting om många av er liksom... :o)
Och med det utkastat så säger jag tack för idag, hej för idag, godnatt och kram!

41 kommentarer:

  1. Jag är här och läser ofta men är dåligare på att lämna kommentarer. Men du vet väl lite om mig eftersom jag iaf ligger med i din länklista! =)
    Kram och hej!

    SvaraRadera
  2. Hej!!!
    Är dålig på att kommentera men smyger ofte runt på olika blogga. Att jag återkommer till flera av er beror på att ni skriver underhållande o bjuder på er själva. Har ingen egen blogg så jag "känner" er medan ni/du inte har en aning vem jag är. Förstår att det kan skapa viss nyfikenhet.
    Kram Ullis i Värmland

    SvaraRadera
  3. Jag tittar ju dagligen som bekant! Fast idag har det inte blivt så mycket. Vinterkräksjukan anföll mig..
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Tittar in skulle det stå..
    Kram

    SvaraRadera
  5. I started following yours and other Odd Molly blogs because I wanted to see who the OM customer is and how they put the styles together. Now I am hooked. The Odd Molly blogging group are special women with big hearts and lots of insight into life. I wish that I could join you for coffee or shopping but the plane ride from Canada is a bit too long.
    I am envious of the friendships that have grown out of a clothing line.
    Stor Kram
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Ja, jag tittar ju in här nästan jämt känns det som och skriver några rader.
    Allt gott och kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Ytterligare en värmlänning som inte har nån egen Odd Molly-blogg, men besöker flera av er andra nästan dagligen. Din blogg är nog en av mina favoriter, gillar att du skriver ärligt och rakt och bjuder på dig själv :-)
    /Anette

    SvaraRadera
  8. Jag kommer ihåg när jag hittade hit i början så fastnade jag för ditt eget språk och flyt i texten. Gillade det jättemycket och gör såklart fortfarande. Jag är hooked:-)
    kramar

    SvaraRadera
  9. Norrlandstanten som inte bloggar själv längre vinkar till dej. Vi har ju inte direkt kända för att vara särskilt talföra, då och då lämnar jag ett avtryck:)/K

    SvaraRadera
  10. Jag tittar inom i stort sett varje dag - tycker du har en skön stil både på kläder och blogg! Lite omväxling i förhållande till mycket annat i bloggvärlden!

    Kramar

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Hittade in hos dig i höstas någon gång och häckar här nästan varje dag. Gillar ditt sätt att skriva om livet och förstås Mollysarna! Själv är jag oxå fast i OM träsket men har ingen blogg. Jag var faktiskt i din hemstad och yrade i kväll för att leta upp Olympiahallen. Tänkte när jag var där att tänk om jag skulle se dig valla jyckarna, skulle jag stanna då och gå ut och hälsa med risk för att bli sedd som psykopat? Jo, jag hade hoppat ur bilen och presenterat mig! Från det ena till det andra (har inte haft stenkoll på din topp 15 lista) din fina halsduk som är så snygg och ofta har, var den med på den listan?

    Rödvinskram (det är faktiskt snart fredag)

    Fiona

    SvaraRadera
  12. Västkustbo som inspireras av alla fina bilder på "outfits" och tycker det är skönt avkopplande att surfa runt på bloggarna.
    Är väl ganska dålig på att kommentera, men försöker lämna lite avtryck då och då.. :)
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Jag tittar in till dig nästan dagligen för att jag tycker du är så härligt ärlig och rak. Jag är också imponerad över att du verkligen lyckas rocka OM på ett helt eget sätt. OM kan annars bli lite för pluttinuttigt, men inte på dig. Jag är imponerad och leker med jämna mellanrum copycat.

    Kul att du har så många besök.

    Många kramar från Lotta i Göteborg.

    SvaraRadera
  14. skön stil, du rockar liksom upp OM.....det gillar jag!

    SvaraRadera
  15. vink, vink!!! Hej här är jag....har varit på resa till England och sen har det varit fullt upp på jobbet, så det har blivit lite dåligt med kommenterandet det sista....Men kikar in gör jag varje dag, med eller utan kommentar!
    Kram

    SvaraRadera
  16. Jag tittar också dagligen dina inlägg, fast jag "hinner" sällan kommentera....

    SvaraRadera
  17. Hej!
    Jag är en mamma-ledig molly toka som har mycket tid över för att läsa bloggar. Brukar gå in på Dr Mollys sida och sedan "gå igenom" hennes länk lista, ibland flera gånger om dagen : ) Tycker inte att tv utbudet om dagarna är så bra utan tar hellre en kaffe framför datorn när barnen leker eller kollar film. Har läst era bloggar i över ett år nu tror jag och fått massa bra tips och ideér! Kommenterar sällan tyvärr men det var jag som köpte din rosa bouquet wool(?) klänning!!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  18. Hej Josanne,
    Läser några bloggar med stort intresse, dels för att det för mig kan ge mig en liten hint om hur kläderna ser ut IRLoch hur de är storleksmässigt. Bor på en liten ö utan något större Molly-utbud så för oss är det guld värt att få ta del av den informationen. Men även för att få lite inspiration och glädje, vilket bloggarna också ger! Ha det gott!

    SvaraRadera
  19. Hej från Finland!
    Läser din blogg med glädje, tuffa outfits och humorn upskattar jag hos dig och din blogg. Jag tror inte jag har kommenterat hos dig förut.

    SvaraRadera
  20. Godmorgon!
    Marie heter jag,en tredje värmlänning som gillar din blogg. Har dock ingen själv utan läser några väl utvalda här i blogglandia. Jag fastnade för din, först och främst p.g.a molly kläderna och hur du kan få den vänaste lilla klänning att bli en tuff cool outfit. Sedan älskar jag ditt sätt att skriva,du är öppenhjärtlig,ärlig och själv ironisk.
    Så fortsätt med det du gör för du gör det jäkligt bra.
    Jag ska bättra mej och börja kommentera lite.

    Ha en underbar dag, Marie.

    SvaraRadera
  21. Halloj! Hittade hit för Odd Mollys skull men jag har fastnat tack vare allt annat du skriver om. Jag själv är en klädtokig västeråsare och har en katt :-) kram

    SvaraRadera
  22. Jag läser din blogg varenda dag men det har du säkert förstått :-)

    Gillar din stil och dina inlägg om ditt och datt och en stor portion fina outfits :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  23. hej
    du är så rolig, läcker o pricksäker i ditt skrivande så det måste man ju följa.

    Plus att du visar dina kläder (o liv) på ett roligt sätt.

    Jag är en numera Hörby-bo som gillar OM. Vi träffades ju på OM-träffen i lördags. SÅ KUL! (att träffa dig o träff)

    SvaraRadera
  24. Surfar in på din blogg nästan varje dag :-)
    Gillar din stil jätte mycket fast jag äger inte ett molly-plagg. Gillar att surfa runt lite bland olika bloggar och har givetvis lagt din som en favorit !
    Kram från Anna i Lysekil

    SvaraRadera
  25. Hej! Jag tittar in varje dag och du har blivit som en kär vän..nästan :) kramar och ha en underbar dag!

    SvaraRadera
  26. Jag tittar in varje dag och ser hur du har det.
    Kram
    L8

    SvaraRadera
  27. Hei,jeg er inne og leser så godt som hver dag :-) Du har blitt min "favoritt" siden du oppdaterer ofte og er en kul dame som skriver godt + at du rocker opp odd molly!

    Sissel

    SvaraRadera
  28. Hej,går in då och då och läser din blogg. Tycker du har en bra blogg som är rolig och ärlig. Du har humor och kan driva med dig själv. Sånt gillar jag!! (Det där gullepluttiga som många kör med är inte äkta.) Gillar även Katinkas blogg som jag också tycker är bra. Fortsätt i samma stil så kommer jag vara en som läser vidare. Kram Anna

    SvaraRadera
  29. Hej!
    Jag är en stor gillare av slitna, lappade jeans, så jag tycker om att hoppa in på din sida och titta på alla fina outfits.
    Gillar även ditt sätt att skriva, din självironi m.m.

    SvaraRadera
  30. Åh vad kul, vad glad jag blir att så många skrivit!!! Skulle så gärna vilja svara er en och en men jag hinner inte det... :o( Inte just nu i alla fall men förhoppningsvis senare. Megakram på er allihop!!!!!

    SvaraRadera
  31. Jag är en mollytokig jämtländska som gillar din blogg, tackar för att jag får läsa varje dag!

    Kram!

    SvaraRadera
  32. Hej tjejen, gissar att vi är "runt samma årgång", hämtar härlig inspiration från din blogg. Du har så jäkla härlig stil...Tack för en mysig blogg. Ha en bra dag! Kram Mia i Kungsbacka

    SvaraRadera
  33. Jag är kort och gott din svägerska som inte kan låta bli att hålla lite koll på dig och min kära bror även då jag befinner mig långt bort i värmen.. Hoppas det gick bra att hämta lille Bosse idag även om det såklart var jobbigt.. Hörs snart! Kram

    SvaraRadera
  34. Hej! Kikar in i din värld varje dag, ofta flera ggr om dagen... superits blandning av stort och smått i livet och vårt gemensamma intressa OM. Tack för inspiration, storleksprat, kombosar etc. :)
    Kram kram/Tina i Linköping

    SvaraRadera
  35. Jag gillar din rock-stil och att du uppdaterar ofta med många bilder. Hittade till dig i somras och tittar in nästan varje dag. Jag kommenterar inte så ofta och i så fall bara gällande allmänna diskussioner när jag har tid. Jag är en nyfrälst om-toka med tre småttingar från Stockholm.
    Pythia

    SvaraRadera
  36. Hej!
    Jag kikar in ganska ofta och kollar dina coola (egna) Mollystil! Gillar hur du skriver och läser en rad med andra Mollybloggar också! Min egen finns på http://annakort.blogspot.com
    Kram!

    SvaraRadera
  37. Hej!
    Hittade hit via Linda G's blogg och fastnade! Du skriver så mysigt och gör Molly till något helt annat än vad man ser annars!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  38. Hej
    Jag "slank in" av en händelse(antagligen Katinkas förtjänst).Varje dag är jag inne & läser det du skriver, enbart därför att du är rolig,fräckt klädd och verkar känslig.Jag uppskattar att läsa en blogg som inte bara jamsar med alla andra,EX SÖÖTA du,allt du gör är så gulligt och såå bra du passar i allt! Du är inte löjlig utan frank och uppriktig!
    Ändra inte på dig,Jag vill fortsätta att läsa din blogg. Kram Gunilla

    SvaraRadera
  39. Hej Josanne....

    följer din blogg varje dag...men jag är jättedålig på att kommentera! Älskar att se dina vackra kombisar...tycker faktiskt att du är bäst på att få ihop Mollysarna i bloggvärlden. Sen är du en jäkel på att posera!! In med magen...ut med tvillingarna och 1 fot fram...försöker lära mej...svårt!! Jag har fått tag Hookup dress i aprikost...men tack för hjälpen med adressen till Zebra. Jag beställde den via webshop som jag blev tipsad av DrMolly. Tack så himla mycket för senast...kan vi inte ha OM-träff varje lördag efter löning??? Kram Åsa från Älmhult

    SvaraRadera
  40. Hej, Jag läser alltid nu som då din blogg, kanske kommenterat nån gång, bildkonstnär/grafiker från finland som också startat eget blogg om OM, +allt möjligt men inte av att glömma mitt yrkeskunnande:) trevlig fortsättning på dagen, gillar ditt raka språk, du kunde vara en finne :D vi får ju " stryk" för att vara för raka i orden ( detta gäller inte finlands-svenskona;)

    SvaraRadera