Powered By Blogger

torsdag 10 mars 2011

Löjligt förväntansfull inför premiärbesök

Tack gulliga ni för era åsikter om Faerien i mitt förra inlägg. Jag har sovit på saken och bestämt mig för att den inte får stanna. Det finns så mycket annat. Och mitt nya drag är att om det inte känns hundra från början så gör det sällan det senare heller. Vuxentänk tjoho! :o)

Dessutom kan varje enstaka litet korvöre behövas när jag ska till Köpenhamn och Odd Molly-butiken på lördag. Det blir premiärbesök för mig där så jag känner mig überlöjligt förväntansfull. Och ser framför mig en riktigt gedigen mastodontprovning.

Man får ju lätt för sig att de ska ha exakt allting från vårkollektionen där, fast jag vet ju samtidigt att så inte är fallet. Det finns dock två plagg som jag i min ytliga lilla skalle stenhårt håller tummarna för att de ska finnas att prova i rätt size:













Shivers s/s dress & Shivers blouse

I slurpigaste lila, me like a lot! Om det är något som ni tycker att jag ska prova för att ni själva är nyfikna på det så är det bara att hojta så gör jag er vilja till lags om plaggen finns i butiken. Hoppas ni har en bra dag. Take care! Kram för nu!

6 kommentarer:

  1. Jag har beställt Shivers blouse i indigo från Deepfling och väntar med spänning...Hörde dock någonstans att alla färger inte gått i produktion så hoppas för din skull att lila gjorde det...Riktigt nyfiken på hur den sitter.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. ..tänkte faktiskt på dig när jag såg denna.
    Om du inte redan har den såklart.
    http://www.leshop.se/produkt.asp?page=&pId=5289
    Den heter "Ring Gun Bling Skull"

    SvaraRadera
  3. DU den shivers klänningen får du gärna prova åt mig... du såg mig ju i lördags o kan kanske se om den ens är lönt att försöka jaga!!! färg kvittar nästan...

    SvaraRadera
  4. Prova allt!! Tyvärr tror jag inte att Shivers blouse gjordes i den fina lila färgen utan bara nån slags powder och indigo.....
    Jag ska checka läget lite och se om det är nåt speciellt jag vill att du ska prova:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Hej,

    jeg var i Om-butikken i Kbh i går, netop for at prøve Shivers kjolen, som var min favorit i år. De har den, så mon ikke den også er der på lørdag.
    Blusen var der i blå, jeg tror ikke den lilla er gået i produktion.

    Begge dele var fine, men det blev nu ikke noget køb for mig.

    vh Rikke

    SvaraRadera
  6. Viwi: spännande, du måste visa när den kommer! Tyvärr verkar det som att den lila inte har gått i produktion... attans, jag som inte passar i blått och powder... :o( Kram!

    Madde: tack snälla för tipset! Och du har helt rätt, jag gillar den supermycket. Fast dock hittade jag en annan ring som jag gillade lite mer och kommer att beställa, så tacktack för länken! Kram!

    AnnaSC: japp, jag provar och Lingon lär också prova den så får du se den på oss båda. :o) Kram!

    Linda: haha... ja som det känns nu så känns det som att allt kommer att bli provat men när man väl står där så brukar man få nog efter ett tag... :o) Hojta om du kommer på något du vill se. Kram!

    Rikke: tusen miljoner tack snälla!!! Så glad jag blir att den finns, hoppas den finns kvar på lördag. Är lite orolig för att den är för lång till mig bara, jag ser ut som en riktig tant klänningar som går till knäet eller längre. :o) Kram!

    SvaraRadera