Powered By Blogger

tisdag 8 mars 2011

Ängel eller djävul??? – help me please!!!

Jag ska på fest den 19 mars. Skitkul! Men det finns ett litet dilemma kopplat till det och det är att partajet är kopplat till ett klädtema. Som är angels and devils.


Med tanke på rockmusikerklientelet som kommer att vara väl representerat där så lär det nog bli ett fett överskott på den mörka sidan. Och då hade det ju varit lite skoj sådär att köra på motsatsen. Men. Ängel betyder vitt. Och en läxa jag lärde mig i fredags är att vitt och festande på rock n´roll-nivå inte går så vidare bra ihop... Om man inte vill att det ska se ut som att man har röda hund... För vitt och rödvin = inte bra.
Vad annars kan man leka ängel i, eller ska jag satsa på djävul istället - passar min personlighet bättre dessutom... ;o) Men vad ska jag då rycka ut från Mollyroben?... Så ängel eller djävul??? – help me please!!!
Hoppas ni får en bra dag därute. Var rädda om er själva och varandra! Kramar!

11 kommentarer:

  1. Ängel tycker jag och då skulle ju verkligen den vita Up-to-me-ism klänningen passa.
    Ända dilemmat där är ju att den är man ju liiiite rädd om, inte så lätt tvättad tyvärr så kanske djävul är lättare....
    Kram

    SvaraRadera
  2. Måste det vara något ur mollyroben? Klart du ska köra på ängel, men skaffa ett lucialinne eller spring in på närmsta H&M och köp en liten vårtrasa.

    Jag tycker att du ska vara en lite cool ängel. Tänker mig något vitt med mycket spetsar och volanger, men sedan matchat med Doc Martens och Rock by Sweden. Vem har påstått att änglar måste vara så väna?

    SvaraRadera
  3. Synes - som caroline - at du skal være engel.
    Selvfølgelig med den chalk Up-to-me-ism kjole, glorie på hovedet og fjervinger på ryggen ;)
    Se her: http://gag.dk/udklaedning-tilbehoer-56/vinger-125/engle-vinger-fjer-60-cm-781.html

    Kram :)

    SvaraRadera
  4. Dark angel...?? ;)

    Tack än en gång för en super mysig fika i förra veckan!! Nu lämnar jag snart detta kalla klimat och beger mig söderut.. Kan hända att det kommer några reseinlägg på bloggen så du kan ju hålla koll ;) Vi hörs garanterat! Tror att jag lyckats lägga till min kära bror på skype men vet inte hur ofta han använder den.. Hoppas att vi kan ta en ny dejt när jag är hemma igen! Det ser jag fram emot i alla fall :)

    Sköt om er och alla djuren!!

    Stor kram från din lilla svägerska :)

    SvaraRadera
  5. Ängel!

    Men som äppelträdet säger: en cool ängel, inte en överdrivet vän sak!

    Änglavingar på HM, gloria (ta julgransglittret!), spetsig klänning/tunika från billighetskedjorna eller Joy? Ljusa leggings. Svarta skor och så en liten djävulstatuering på armen (finns säkert sådant ngnstans som man kan ta bort sedan....)bara för att markera att här är det ingen mesängel som kommer.... ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Just därför ska du vara ängel. Mycket glitter och vitt och tyll. :-) Finns massa fint krafs man kan köpa nu till billiga priser i vitt...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Ängel helt klart, riktiga änglar de går omkring här på jorden och är högst normala människor som gör bra saker för andra utan att basunera ut det särskilt mycket.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  8. Vet du vad? Du kan vara både och!
    Jag var på en fest med det temat en gång och den absolut coolaste på festen var en transa som klätt ut sig till.... tadaa en svart ängel!
    Men svarta vingar och silvergloria, på sned.
    Sno idén rakt av vetja! ;)

    SvaraRadera
  9. Absolut ängel tycker jag! Men inte en vit, skir. Satsa t ex på en röd eller svart variant.

    Lyckat till!
    PS, vill gärna se bilderna efteråt :-)

    SvaraRadera
  10. Tusen tack supergulliga ni för alla tips!!! Up-to-me-ismen vågar jag inte ta på mig, inte heller den vita Berry dressen som jag också har tänkt på... Har inte riktigt råd med något nytt och eftersom allt i min garedrob som inte är Mollysar passade för tio kilo sedan så får det bli en Molly i alla fall... OM jag inte hittar något snorbilligt och samtidigt snyggt på HM (det är ju trots allt partaj och då vill man känna sig lite fin trots klädteman...) så håll tummarna för det! Bilder på hur det blev kommer. Den 19:e. Men helt klart är att jag satsar på black angel!!!

    Och så en massa kramar till dig underbara svägerska Ella, det är ju idag du åker, hade glömt... tiden går för fort för en så här gammal människa helt enkelt... ;o) Jag håller koll på din blogg så lova att höra av dig from the Thailand! Kärlek!!!

    SvaraRadera
  11. Håller med din svägerska! Dark angel är väl klockrent för dig:) Ska kolla in i din Mollyrob och se om jag kan komma på nåt bra:) Kram!

    SvaraRadera