Powered By Blogger

torsdag 31 mars 2011

Paketnojjerier – frågor innan jag ror ut i ekan...


Sommar-Mollysar från DeepFling droppar in lite här och var i Mollylandia. Men inte hos mig... :o( Vilket har triggat igång mina paketnojjerier. För enligt spårningen ska mitt paket ha lämnat USA i fredags morse, svensk tid men det finns fortfarande inte, 6 dagar senare, registrerat hos Posten här.
Så lång tid har det aldrig tagit förut tycker jag... Så innan jag ger mig ut på Atlanten i en eka för att i ren desperation försöka leta upp det själv så vill jag kolla om det är fler som väntar?
Och ni som har fått era DeepFling-leveranser, har de kommit med Posten eller på något annat sätt? Kram för nu från en hispig tant! Som önskar er en bra dag!

19 kommentarer:

  1. Ja, jag är lika nojjig som du. Väntar också på deepflingpaket som skickades redan i onsdags förra veckan, så mitt paket har alltså varit på väg i 9 dagar utan att ha synts till! Sista registreringen är alltså att det lämnat USA med flyg på kvällen den 23.....
    Jag kanske kan få följa med dig i ekan??!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mitt senaste paket saknade spårnings nummer och dök plötsligt upp i ett kuvert postat i Sverige i postlådan med vanliga frimärken, blev väldigt förvånad!

    SvaraRadera
  3. Jag fick också mitt från en svensk adress igår, direkt i brevlådan.

    SvaraRadera
  4. När man tittar på hemsidan står det i och för sig att det tar 6-10 businessdays, vilket med en helg inräknat alltså skulle kunna bli upp till 12 dagars väntan -men jag har heller aldrig väntat så här länge förut. Mitt senaste paket kom på 6 dagar t ex.
    Kram

    SvaraRadera
  5. pretty J..
    Vad jag har förstått så skickas en klump paket till ngn kontakt i sthlm ,som sen packar om det å skickar det till de som väntar..=) och gumsan det kan ta mer än 6 dagar, lovar att ditt paket kommer att dyka upp:)
    puss å kram ..

    SvaraRadera
  6. Har fått två paket från Deepfling de senaste dagarna - Fundersam över båda...???

    Det ena paketet dök upp i postlådan med en svensk avsändare (tror det var i Smögen). Tänkte inte så mycket på det eftersom det "bara" var ett par tights (Full Bloomers).

    Nästa paket dök upp igår, det låg bland all post i brevlådan. Brukar alltid få kvittera ut paket från Deepfling, men det verkar som detta var skickat utan rek./spårning... Har ju dock fått ett tracking-number från Deepfling...???
    Paketet innehöll både Patchwork Wrap och den lilla koftan m. fransarna, båda ganska dyra plagg som nog borde skickats rek. eller liknande.

    Det paketet som var skickat från Sverige tog dock väldigt lång tid, det tog flera veckor från det att Deepfling skickade tracking-number tills dess att jag fick paketet!!!

    Hoppas att det löser sig med ditt paket :-)

    /Anette

    SvaraRadera
  7. Kanske borde förtydliga mig - Det "dyra" paketet med wrapen och koftan kom dock inte från någon svensk avsändare utan direkt från U.S
    /Anette

    SvaraRadera
  8. Måste fråga Anette, paketet från Sverige, kunde du alltså se på trackingnumret att det lämnat USA, men sen inget mer????

    SvaraRadera
  9. Tack snälla för era kommentarer. Vet inte om jag blev lugnare eller ännu mer nojjig nu bara... :o) Jag ställer samma fråga som Nena till Anette för det har jag aldrig heller varit med om... kanske läge att gå ner och kolla sin brevlåda...
    Klart det finns plats för dig i ekan Nena!
    Kramar!!!

    SvaraRadera
  10. Jag fick också ett paket från svensk avsändare i början av veckan och mailade och frågade Deepfling då jag inte fått något trackingnr. De har tydligen ändrat hur de skickar. De skickar många orders tillsammans till en svensk mottagare som packar om och skickar ut till mottagare här. Detta gäller tydligen förbokade plagg. Går du in och klickar hem något direkt får man ett trackingnr och det skickas som vanligt. Jag väntar också på ett paket som skickades i fredags. Fick mail att det ankom Sverige igår kl 09.00 så jag hoppas på post i lådan idag :-)
    Så ha lite is i magen och kolla av posten idag eller imorgon kanske så borde du ha ditt paket

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  11. Jag fick min Sundance Dress igår och det var skickat från Deepfling runt den 22/3. Jag hade tracking nummer och kunde följa paketet ända till Sweden. Då stod det att det kommit fram till mottagaren, medan jag alltså ej fått paketen. Fick lite nojja där! Det visade sig precis som många skriver här att det skickats från en privatperson i Smögen. Det följde med info om att Deepfling gjort på detta sätt för kundernas skull, för att dra ner på fraktiden. Men precis som ni andra skriver så var detta paket, när det skickades från Smögen, ej rekat, vilket betyder att de efterlängtade plaggen skickas utan garantier. Som tur är så kom paketen fram och detta rätt så snabbt ändå. Sist, alltså då jag fick förbokade plagg skickade över Atlanten tog det 21 dagar och då var det paket med tracking nummer som levererades till postombudet.

    Ha is i magen Josanne, ditt paket ligger snart i lådan ska du se.

    Kram

    SvaraRadera
  12. Inget paket på lådan... :o( Is i magen är inte min grej. Alls! Men jag ska försöka... Fast om ni ser 2 tossetanter ute på havet i en liten eka så vet ni att det är jag och Nena som är på desperat paketjakt... ;o) Kram igen!

    SvaraRadera
  13. Ja, jag håller just på och spänner fast flytvästen nu....
    Kram

    SvaraRadera
  14. Mitt paket tog strax över 2 veckor att komma fram och det var ompaketerat i Sverige. Tror att DF ger en extra service till oss och att det alltså mellanlandar i Sverige för att sedan skickas till oss vidare. En fin gest tycker jag!
    Kram!

    SvaraRadera
  15. Jag väntar också på paket som skickats från USA 24 mars! Hoppas det kommer snart!! KRAMAR

    SvaraRadera
  16. Mitt var också ompaketerat i smögen, men kom fram rekat, eller jag menar med spårnummer...
    Ro försiktigt..
    Kramar! :-)

    SvaraRadera
  17. Jag tror, utan att ha belägg för det, att Malin gör så där - dvs skickar till en kontakt i Sverige för ompackning - för att minska risken för att ni ska få betala tull var o en. Hon, Malin alltså, kommer från Smögen (el nåt närliggande ställe) o hon skickar säkert till nån hon känner/släkt som fixar det där. Jag har mycket synpunkter på mkt här i USA som funkar "sådär" (för att vara diplomatiskt) men det är få saker som funkar så bra som postgången. Betänk att här skickar man ju checkar i posten....o det är väldigt sällan de inte kommer fram....(sen kan man ju tycka själva checkhanteringen är stenålder, men det är en annan historia!) Som sagt, ro försikigt....Kram!

    SvaraRadera
  18. Jag nojade också när jag väntade på paket därifrån. Men det var också ompackat i Smögen och kom i lådan.
    Men oavsett - ro inte skaffa en motor i så fall... ;)

    SvaraRadera
  19. Tack snälla ni för kommentarer här!!! Ja det är väl bara att vänta... fast det är en av de sakerna som jag garanterat är sämst på...
    Blir det ekan med Nena, så gör vi nog som Helen säger och skaffar en motor först... ;o)
    Kramar alla finingar!

    SvaraRadera