Powered By Blogger

tisdag 8 mars 2011

En kommentar med två frågor om Cleopatra bag

Jag fick en kommentar med två frågor i mitt förra inlägg. Det av Petra som undrar var i Sverige man kan får tag på Cleopatra bag, som hon är på jakt efter.


Jag köpte min från DeepFling i USA men eftersom Petra har dåliga erfarenheter från att shoppa i utländska webbutiker så vill hon köpa den på hemmaplan. Jag har själv inte sett den någonstans men kanske i Odd Molly-butiken i Stockholm? Någon som vet? Eller någon som har sett den någon annanstans? Det var den första frågan, uppdelad på flera... :o)
Den andra handlar om priset, är det någon som vet vad den går lös på här på svensk mark? Tacksam för all hjälp att bena upp i dessa frågor. Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Inbillar mig att jag såg den i OM-butiken men jag har ju inte haft väskradarn på vid mina senaste besök :o) Ring o kolla: 08-6644 300
    F.ö har jag dig Josanne att tacka för min dagens - när du visade din Housetrucker någon gång i somras/höstas förstod jag att mitt liv var tomt och tråkigt utan den :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Som jag skrev i förra inlägget så vill jag minnas jag såg denna väskan här i Borgholm på Lavendel. Minns dessvärre inte priset, vet att dom skickar ialla fall. Ring o fråga som sagt, 0485/104 56.
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Tack snälla Frösötös och Annelie för er hjälp! Jag provar att ringa båda butikerna imorgon! Och tack Josanne du är världsbäst! Kramis Petra!

    SvaraRadera
  4. Instämmer med Petra; tack snälla för tips. Kram!

    SvaraRadera