Powered By Blogger

fredag 18 mars 2011

Omstyrt – vad tycker ni, hiss eller diss?

Ja ni märker förmodligen att det är omstyrt en smula härinne. Alltihop började med att jag satt och plitade ihop en ny blogg idag. En vovveblogg till Ajax som jag tänker ha som ett litet sidoprojekt, rakt av bara på kul, med en bild om dagen på henne. Jag är Ajax heter den och ni hittar den här om ni är nyfikna.
Första inlägget kommer dock inte förrän imorgon när hon och Freja fyller 6 år.

Ajax - Foto: Kim Sandberg

Jag tyckte själv att jag lyckades få till layouten kanonbra där, så jag bestämde mig för att norpa den rakt av och placera samma bakgrund och teckensnitt här. Men. Nu blev jag skeptisk... Tycker att det mest ser rörigt ut... eller om det kanske bara är en vanesak... Hmmm... Vad tycker ni, hiss eller diss? Eller förslag på hur jag kan göra den bättre?...
Eftersom jag har fixat och donat med blogglayouter hela förmiddagens å har det blivit dags att ta sig ut i verkligheten istället. Men vi ses senare om ni vill... Kram!

9 kommentarer:

  1. Ssupersnuggt! Älskar bakgrunden. Skönt med lite nytt!!! Så stort för Ajax att få en egen blogg :)
    Grattis i förskott!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är fint. Jag som verkar ha lite knasig syn tycker dock att det är skitsvårt att läsa det typsnitt som är i kommentarerna ovan.

    kram

    SvaraRadera
  3. Jag känner också att typsnittet är lite svårläst. Men det kan ju bero på att jag är tant =)

    SvaraRadera
  4. Bra! Men gärna ett annat teckensnitt på kommentarerna, där blev det svårläst. kram

    SvaraRadera
  5. Gör som du tycker är fint. Det är din blogg. Kul med nytt! Tycker dock du ska ta det nya typsnittet endast på rubrikerna annars kan det lätt upplevas rörigt. Gäller även högermarginalen och inlägg. Kör så det ryker!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack tack för kommentarer! Jag ska försöka fixa för jag håller med er, jag har också skitsvårt att läsa texten... Kramar!

    SvaraRadera
  7. Ha, där funkade det visst, hux flux när jag skickade förra kommentaren, skumt men bra ju... :o)

    SvaraRadera