Powered By Blogger

lördag 26 mars 2011

Dagens – i kylan med svepskäl & glöm inte von Benzo



















Sol och blå himmel. Men våren känns ändå en bit bort för shit vad idiotkallt det var ute idag. Riktigt ruggig vinter i vindarna.Tog en långvovvenad och plockade med oss lite bakelser hem för att få upp värmen. Ja, det låter kanske konstigt och det är det också, eftersom det bara är ett riktigt dåligt svepskäl... ;o)

Att jag inte hinner skriva mer här just nu är dock ingen undanflykt eftersom det vankas akustisk konsert med von Benzo på Jays hemsida om mindre än fem minuter. Ni kommer direkt dit om ni klickar här. Ha en superbra kväll. Jag kommer tillbaka med ett menlöst fotoprojekt lite senare. Kram på er så länge!

6 kommentarer:

  1. Tack för tipset!!! Grymt skitbra var dom precis som du trodde i det första inlägget om spelningen!!! Hoppas få se dom live också någongång. Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Det var ju bra du påminde om spelningen! Det hade jag såklart glömt..missade första 7-8 min. Riktigt bra o kul få se dom!! Var bara tvungen o skriva ett tack till dom.
    Har också varit till kondis idag, mums till kaffet! Fast jag frös inte..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hahaha tack för kvällens skratt raring - bakelser för att få upp värmen :D Själv har jag tryckt i mig en hel chokladkaka. Marabou mjölkchoklad så klart - ingen sån där 70%ig mörk prettochoklad ;)
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Är inte du lite för gammal för att lyssna på VonBenzo?

    SvaraRadera
  5. Missade tyvärr eftersom vi var på bio. Men dottern diggade. =)

    Anonym: Tror inte hon är för gammal för jag är ännu äldre. Tids nog blir du också gammal vetdu...

    SvaraRadera
  6. Titti: kul att du gillade! Nu vet jag ju inte var du bor men de har en turnéplan på sin hemsida: http://www.vonbenzo.com så där ´kan du hålla koll var de dyker upp. Kram!

    Annelie: ja visst är de duktiga de ”små pågarna”... ;o) Kul du hann se en del i alla fall. Kram!

    Frösötös: haha... ja säga vad man vill men ska det vara choklad så ska det vara den riktiga = arabou såklart. :o) Kram!

    Anonym: kära dåre, du har fått ett eget inlägg, tack för att du berättade så jag kan göra rätt i fortsättningen... :o) Kram!

    Helen: bra att G fick lyssna i alla fall, gillade hon det? Ja du vi borde nog lägga oss ner och dö så sjukt gamla som vi är... ;o) Kram!

    SvaraRadera